_gonca Tgba2727 bnde 14+3 cinsiyetini merak ediyorum gitsem söylermi net olarak bide özelde mi öğrendin
Zeynep966 Yenibirannee bende hafif bacak ağrıları var uykusuzluk zaten hamilelikten önce de vardı şimdi de aynı geceleri uyumayıp gündüz uyuyorum canım 12 ye 1 kadar gece de 4 de 5 de uyuyorum malesef. Onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür
Heidihat Ozoooo tam bugün 21.haftaya girdik 3.hamilelik miğde baştan beri rahatsız kusma yoktu ama bı uyarı veriyordu şuanda coksukur iyi bebeğin hareketlerinide hissettim
Doruk_annesi Ozoooo İlk gebeliğim erkek bebiş bekliyoruz 40+6 haftalığız bebişi sabırla bekliyoruz 🥰😂
Gamze-ozgur esraa1717 e BusenurOzkan- BusenurOzkan- Merhaba, hayırlı olsun. Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 bende 4+3 çok yeni. Hcg’niz kaç çıktı?
Ozge230806 Ozoooo 3.gebeligim 33 hafta erkek Uykusuzlukkkkk+ halsizlik ve artik sabırsızlık bı an önce gelse sağlıcakla
mhmtsmy Ozoooo ilk gebeliğim 21+3 üz kızımla🤗Allah ım herkese içi sıra bana da sağlıkla doğurmak nasip etsin🥰
Begum172023- 3.gebeliğim 34+5 son 5 haftam kaldı ama muhtemelen sezeryan olucak önümüzdeki hafta kontrolüm var doktor bakalım neye karar verecek ilk iki hamileliğim sezeryanlı doğdu erken doğum sebebiyle
Balpamuk Ozoooo ikinci gebeliğim 1 buçuk yaşında oğlum var çok şükür şimdi de 4+1 haftalık hamileyim cinsiyet ne çok merak ediyorum bi de kızım olsun çok istiyorum 🤲🏻❤️
arslan_bebek Ozoooo İlk gebeliğim 32.haftadayim oğlumuz olucak inşAllah♥️ İlk 4 ayimi hatırlamak istemiyorum 10 kilo verdim resmen mide bulantısından çok kötüydü çokk 🥴 Çok şükür şimdi sağlıkla bekliyoruz 💓💓
Ozlem2505 -Canser- ay aramızda bir gün var bende 28+5 benimde oğluşum olcak nasip olursa sağlıkla gelsinler 🌸🥰🥰