dududikilitas gokcemeeric muhtemelen gluten hassasiyetiniz vardir gluten şişkinlik ve gaz yapar bende de aynı durum var
Zeynep_2304 Ozoooo İlk gebeliğim 24+6 olduk kızım olacak şuanlık her şey iyi gidiyor heycanla bekliyoruz
_gulumm Ozoooo 4. Gebelik iki kayıp. 2. Sayılır 38 hafta 7 Eylül sezeryan günümüz az kaldı Allah’ın izniyle ☺️ 2 buçuk yaşında kızım var buda erkek dediler
Senayan İlk gebeliğim 12 haftalık💕 hergün mide bulantısı en kötüsü de öğürüpte istifra edememek parmakla kendimi zorluyorum umarım alışmam 🥲🥲
Hypenia Senayan yaaa bende aynı haftadayım ve bende öyleyim midem aşırı bulanıyor ama kesinlikle kusamıyorum… cinsiyetini öğrendinizmi bu aradaa
Nslhngncn Ozoooo merhaba benimde ikinci hamileligim 8. Haftadayim aşırı bulantım halsizligim oluyor. Doktor bulantı için ilaç veremem dedi lactofolin folik asit verdi bulantiya iye gelir dedi ama fayda etmiyor. Prilam işe yarar mı ki acaba
Zuhal2205 Ozoooo 2. Gebeliğim ilki kız beş yaşında🩷 şuan ise 15. Haftadayım ama halla cinsiyeti tam olarak belli değil🫢
Mervikk59 Senayan prilam bende de işe yaramamıştı doktoruna danış dramamin kullandım ben sürekli uyutuyodu sersem ediyodu ama iyi gelmişti bana