NesliMomm Ozoooo Merhabalar, ilk gebeliğim 37+5 haftadayız kızım olucak hayırlısıyla. Zor geçiyor şu an sürekli WC + bel ağrısı + uyku sorunu vb. durumlar.🤷♀️Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏☺️
Tgba2727 Ozoooo 3.gebeligim ama 2.cocugum ilk çocuğum 28 günlükler vefat etmisti su anda 14+2 yüz cumartesi cinsiyetini de öğrendik
_gonca Tgba2727 bnde 14+3 cinsiyetini merak ediyorum gitsem söylermi net olarak bide özelde mi öğrendin
Zeynep966 Yenibirannee aynıyız senle canım bende 33 6 Doktor doğumun ne zaman olacağı ile ilgili bişey dedi mi?
Yenibirannee Zeynep966 15 eylulde konuscaz dogum yapcagim gunu netlestircez bakalim. 29 eylulde tam 38 haftalik oluyorum 🥰 sizinde sikayetleriniz ayni mii
Tuba_542 İlk gebeliğim kaçıncı hafta olduğunu betahcg ye göre mi söylüyor doktor neye göre söyluyor son adet tarihim 22 temmuz,doktor kontrolum yarin kac haftalik merak ediyorum yardım lütfenn
Tuba_542 Ozoooo anladım o zaman yarın ilk muayenede belli olucak,uygulamada ki haftanız ile doktorun söyledigi hafta tutuyor mu,
Figenindunyasi Aynur_41 merhaba Aynur hanım bende 6hafta 5vgunluk bugün öğrendim rahimde baskı var hissi yaşıyormusnz bende var merak ettim