Ozoooo Selam kızlar kaçıncı gebeliğiniz kaç haftalıksınız cinsiyetiniz nedir Hamilelik süreciniz nasıl gidiyor?
Sebnem9593 Ozoooo 2ci gebeligim ilki gelismedi bu 6yil sonra 34+6olduk erkek bebis Başından beri çok problemli geçiyor İnsaAllah saglikli dogar
Yenibirannee Ozoooo 2. Gebeligim 33+6 zor geciyor mide sorunlari +sicaklar + uykusuzluk.. sağlıkla gelsinler 🌸🥰
gokcemeeric Haftam 😍😍 ilk gebeliğim cinsiyeti 5 eylülde öğreneceğiz inş. Güzel gidiyor şimdilik arada gaz sancım oluyor midemde aşağı baskı yapıyor 🥺🥺 geçiyor sonra. Ne zaman makarna yesem böyle oluyor sanırım makarnayı kesmem lazım
dududikilitas gokcemeeric muhtemelen gluten hassasiyetiniz vardir gluten şişkinlik ve gaz yapar bende de aynı durum var
HalideSultan gokcemeeric benimde ilk gebeliğimde makarna yediğimde müthiş bi ağırlık oluyodu bayılacak gibi oluyodum gebelik şekerim varmış 🥲🤷🏻♀️
gokcemeeric Ozoooo anlayamadım bende gözlemim bu şekilde. Karbonhidrat ya şişkinlik ve rahatsızlık veriyor herhalde
Asl_13 Ozoooo çok teşekkür ederim rabim hepmizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
hopefortomorrows Sebnem9593 ilk gebeliğim 22.haftam. Ben de çok sorun yaşadım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Nur-0101 fizikcianne merhaba. Bişey soracaktım da merak ettim yanlış anlamayın benlm ikinci gebeliğim 27+3 günlüğüz bizde her gören diyor ki karnın çok aşağıda falan ama 17 ağustos da doktora bi sıkıntı yok dedi sizin karnınız ne alemde acaba
Zeynep966 Yenibirannee aynıyız senle canım bende 33 6 Doktor doğumun ne zaman olacağı ile ilgili bişey dedi mi?
DENIZ_55 Ozoooo bulantida var sancı da var bazen oluyor kendimi çok ağır dogum yapacakmışim gibi hissediyorum bazen zaten ilk başlar düşük tehlike. Vardı suan devam ediyormu Bilmiyorum
yenibirannis Ozoooo ilk gebeliğin 34+1 agırlaştım bel ve kalça agrısı dısında bi sıkıntı yok he bide wc☺