se2206 Cansucannnnnnnn ayy ne güzel maşsallah doktoruna bırak canm boşver. Banada öyle derler inşallah
Cansucannnnnnnn se2206 ınsllah kuzum insllah güzel sonuçlar aliriz ikimizde minnoslarimiz beşinci.gune erişirler hemen
Cansucannnnnnnn se2206 kuzum inan her şey basit şu beş gün beklemek kadar zor bir şey yok gece uyuyamıyorum sabahı zor ediyorum
Cansucannnnnnnn se2206 insllah.kuzum bakalım yarın yeni haber gelecek telefon çalınca bı kötü oluyorum
se2206 Cansucannnnnnnn ayy evet öyle oluyo insan. İlk denememde bende öyle telefon çalınca kalpten gidiyorum.
Cansucannnnnnnn se2206 çok şükür 4 oldular kuzum doktoru biz aradık bugün iyiler çok şükür dedi dondurmadi 5. Günü bekliyorz insllah güzel güzel ulaşırlar korkuyorum
Cansucannnnnnnn se2206 kuzum insllah yarinda dondurulurlar artık benim ısrarlarıma rağmen dondurmadi bakalım yarın ne olcak çok dua ediyorum hepimize insllah güzel sonuçlar aliriz sen kaçıncı Gündesin tedavide
se2206 Cansucannnnnnnn inşallah canm ben iğneye başlayalı bugün 8.gun olucak. Doktor kontrolüne gitcem.
Cansucannnnnnnn se2206 maşallah kuzum olmuş baya bnim doktorum normalde 9 iğne kullandiruyordu ama bnim yumurtalar geç büyüdüğü için 2 doz daha verdi adetimin 14. Günü toplandı yumurtalar az kalmış sanada
se2206 Cansucannnnnnnn ben de bugün gittim 15 16 mm ye ulaşmış iğnelere devam ediyorum şuan tekrar Perşembe gitcem. Birde bir ignem bitiyo tekrar almam gerekti. Buldum ama zorlandim biraz stres oldum. Senin kaç mm ye gelince toplandı canim