Zeynepzben Medikentte sevgin beye gidiyorum muayene 415 doğum 14 bin lira Eylül sonu gibi doğum olucak bizim, 20 haftadan itibaren geçtim sevgin beye daha önceki doktorum yurtdışına gitti arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine tercih ettim memnunum
Suzandefne Safiye2 Bartın devlet hastanesinde görev yapmıştı Mustafa yıldız çok iyi çok tatlı bir doktordur. Lütfen selamı mı iletin . İlk gebeliğimdi ve o kadar ilgiliydiki.
meltemmmxx Ozik sezeryan 17 bin normal 15 bin şuan yani benim aralik sonu ocak basi falan fena zam gelir yine ustune bence
Berkos Ozik Merkezdeyim Derman Has Mustafa bey e gidiyorum ayrıca devlette de gidiyorum ama yüksek ihtimalle devlete doğum yapacağım gibi anne dostu doktorlar ve ebelerde çok ilgili. Devlette Fulya Oğuz Türkyılmaz a gidiyorum her iki doktordan da gayet memnunum ☺️
Berkos Ozik Hiç öyle denemedim ama 1 kere sabah aramıştım boşluk varsa gelebilirim diye ayarlamışlardı
Berkos Bsra_g merhaba bende bunun kararsızlığını yaşıyorum Kırklarelindeyim kaçıncı haftadadasnız? 2.doğumum olacak ilki özeldeydi ve sezeryandı. Şuan devlette mı özel de mi yapayım bilmiyorum hangi doktora gidiyorsunuz
Berkos bngyldrm_ Merhaba.. Sanırım memnun kalmışsınız sağlıkla büyütün 🙏 Odalar nasıldı ve kaç kişilik,eş gelebiliyor muydu,yani devlet ve özel farkı oluyor mu yoksa ?
Berkos Bsra_g Ya ben açıkçası sürekli farklı doktor 😐birkaç kere sadece fulya Hanıma gittim özel olarakta Burgaz da Mustafa Yıldız a gittim 1 kere doğuş Argun bey e gittim ama yüksek ihtimalle ile devlette doğum yapmayı düşünüyorum ya.. Yakın zaman da doğum yapan birini bulsam da merakımı gidersem 😐☺️
Berkos Bsra_g Kanamam olmuştu acilden giriş yapmıştım Ayça Hanım nöbetçiydi ama çok itici geldi bana.. O yüzden ona gitmedim hiç
Bsra_g Berkos valla bende ilk hep ona gittim diye öyle kaldı yoksa Fulya hanımı çok öneriyorlardı sonradan öğrendim biraz geç kalmıştım mecburen devam ettim biraz sert duruyor evet ama ilk ki sezeryan olduğu için özel tercih etmek istemedim uçuk paralar vermeye başka bisey alırım diye düşündüm