Safiye2 Ozik merhaba canım ben Lüleburgaz da derman Hastanesi’ne mustafa beye gidiyorum suaan muayene ücreti 400tl oldu doğum fiyatı hakkında bir bilgim yok doktora sonsuz güveniyorum mükemmel bir doktor
Suzandefne Safiye2 Bartın devlet hastanesinde görev yapmıştı Mustafa yıldız çok iyi çok tatlı bir doktordur. Lütfen selamı mı iletin . İlk gebeliğimdi ve o kadar ilgiliydiki.
Safiye2 Ozik doğumu da burda yapicam canım benim rahimde perde varmış 2 sene boyunca burgazdaki doktorlar tarafından farkedilmedi bütün hepsine gittim sözde. Sonrasında tavsiye üzerine Mustafa beye gittim rahimdeki sorunu gördü histeroskopi oldum ve şimdi 17 haftalık hamileyim yani çok bilinçli bir doktor o yüzden burgazda üstüne tanımam geçen sene Ekim ayindan beri ona gidiyorum
Mrvesahn Ozik bende ilk dogumumu Lüleburgaz da medikentte Ahmet beyde yapmıştım ama şuan ikinci gebeliğim devlet Hastanesi’ne Tuncer beye gidiyorum herkes çok memnun kendisinden şuana kadar bende memnunum
bngyldrm_ Ozik Kırklareli Eğitim Araştırma Vildan Nalbant doğumum ve hamileliğim kendisi sayesinde çok rahat geçti ❤️
Bsra_g bngyldrm_ odalar tek kişilik mi acaba bende orda doğum yapmayı düşünüyorum bide sezeryan mı normal doğum mu
Berkos bngyldrm_ Merhaba.. Sanırım memnun kalmışsınız sağlıkla büyütün 🙏 Odalar nasıldı ve kaç kişilik,eş gelebiliyor muydu,yani devlet ve özel farkı oluyor mu yoksa ?
Bsra_g Ozik doğuş tıpta argun bey var 15 bin tl doğum ücreti medikentte doğum yaptırıyormuş uzak diye devleti tercih edeceğim galiba ☺️
Berkos Bsra_g merhaba bende bunun kararsızlığını yaşıyorum Kırklarelindeyim kaçıncı haftadadasnız? 2.doğumum olacak ilki özeldeydi ve sezeryandı. Şuan devlette mı özel de mi yapayım bilmiyorum hangi doktora gidiyorsunuz
Bahar6667 Lüleburgaz yaşıyorum devlette yücel beye gidiyorum şuan memnunum Tuncer beyde iyi diyolar devlette
Tubasade Bahar6667 Merhaaba bende yücel beye gideceğim kısmetse bi ona da görüneceğim nasıl bi doktor birde ultrason cihazlari iyi mi🙏🏻🩷
hasretsisman Ozik Derman Hastanesi’nde Mustafa Bey’e gidiyorum çok memnunum devlet hastanesinde de Tuncer Bey’i çok övüyorlar .
Zeynepzben Medikentte sevgin beye gidiyorum muayene 415 doğum 14 bin lira Eylül sonu gibi doğum olucak bizim, 20 haftadan itibaren geçtim sevgin beye daha önceki doktorum yurtdışına gitti arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine tercih ettim memnunum
meltemmmxx Ozik sezeryan 17 bin normal 15 bin şuan yani benim aralik sonu ocak basi falan fena zam gelir yine ustune bence