kubrasimsekk Pamuk evet şuan ki piyasaya göre baya iyi🫠 yalnız şunu eklemeyi unutmuşum kendi doktorunuzun mesai saatine denk gelmediğinizde onu çağırdığınız zaman ekstra 3000 tl ekleniyor
Pamuk kubrasimsekk Tabi mesai dışı gelince aliyorlar.Ama ben ona razi gelirim fiyatlar şahane çünkü 😂
EceSB Merhabalar ben de İzmir’deyim, cumartesi ilk kez gideceğim Özel Sağlık Hastanesi, dr. Hakan Yetimalar’a. Geçen hafta Dokuz Eylül Üniversitesinde kontrollerim yapıldı. Özelde devam edeceğim bakalım. Henüz keseyi görmedim daha yeni gebelik (5+4).
Zeynep_2304 EZeynepKkAkaln Ben Çiğdem Yavuz Yurtsevere gidiyorum muayene ücreti 900 tl Doğum fiyatını bende bilmiyorum bu sefer ki kontrolümde onu da soracam
000 tatlibebegim_ hangi kliniğe gidiyorsunuz acaba birde doğum ücretleri ne kadar bilginiz varmı acaba ??
tatlibebegim_ 000 ilk önce üniversite hastanesinde gidiyordum ordaki doktorum yeni klinik açtı mine islimye taşkın 2.aşılamada hamile kaldım daha çok yeniyim o yüzden doğum fiyatları hakkında bi bilgim yok ama muayene ücreti 1200 ₺
Mervehg Maviaslan esra saygılıya gidiyorum çok tatlı enerjisi yüksek ve bilgili biri doktorumdan memnunum