Blossom 200 mg ilk zamanlar kanama alanı vardı sabah 2 akşam 2 sonra günde 2 günde 1 olmuştu

Deryalina- 1 saat geçince çoktan erimiştir diye düşündüm. 4 gündür kullanıyorum hiç böyle olmamıştı. Ne yapacağımı da bilemedim. Sanırım bir tane daha atacağım.

Havvaaaes İlk kez böyle oldu ama kapsülün yarısı duruyordu. Ondan panik oldum biraz.

Blossom gece uyumadan önce yapıp yatın bidaha da kalkmayın öyle daha iyi olur. Ama ne yaparsanız yapın yinede bir kısmı geri geliyor

Blossom canım bende kullanıyorum doktorum kullandıktan sonra 10 dakika bacaklarını yukarı doğru uzatıp öyle bekle vajina gerekli olanı alıyor geriye kalan dışarı geliyor dedi yani çok normal bende de sürekli yarısı geri geliyor stres yapma

Blossom 12 ci haftaya kadar kullanıcam benim de tüp bebek fazlasını atiyor zaten vucüt korkma hayırlı haberlerini alırsın insallah😊

Hayır normal o bende afedersiniz tuvalete gittiğimde sanki dışındaki kabuk çıkmış gibi çıkıyordu endişelenmeyin inşallah pozitif sonuçlanır elinizden geldiğince uyumadan koyup üstüne uyuyun

@Blossom Ben aylardır kullanıyorum canım aynı dediğin gibi oluyor geri geliyor ama hiç kafana takma boşa falan gitmiyor vücut ihtiyacı olanı alıyor tekrar atmana gerek yok dozu yükseltmiş olursun biraz uzanman yeterli💞

Blossom iyice geriye it ve en az yarım saat kalkma benim öyle olunca doktor tekrar koy dedi korkma işaret parmağın ile sonuna kadar it o asla bebeğe ya da rahme gitmez ben de tüp bebek ile hamile kaldım şu an doğdu ve 9 aylık oldu minnoşum🫶🏻 rabbim size de sağlıkla nasip etsin

Blossom amin rabbim sizin de kucağınızı doldursun hayırlısı ile seneye bu zamanlar siz de ben gibi yazın şu an yavrumu uyutuyorum diye🙏