Blossom 200 mg ilk zamanlar kanama alanı vardı sabah 2 akşam 2 sonra günde 2 günde 1 olmuştu
Progestan kullananlar acil bakabilir mi?
Baharoloji Anladım teşekkür ederim.
Deryalina- 1 saat geçince çoktan erimiştir diye düşündüm. 4 gündür kullanıyorum hiç böyle olmamıştı. Ne yapacağımı da bilemedim. Sanırım bir tane daha atacağım.
Hayır normal o bende afedersiniz tuvalete gittiğimde sanki dışındaki kabuk çıkmış gibi çıkıyordu endişelenmeyin inşallah pozitif sonuçlanır elinizden geldiğince uyumadan koyup üstüne uyuyun
@Blossom Ben aylardır kullanıyorum canım aynı dediğin gibi oluyor geri geliyor ama hiç kafana takma boşa falan gitmiyor vücut ihtiyacı olanı alıyor tekrar atmana gerek yok dozu yükseltmiş olursun biraz uzanman yeterli💞
ikizprensesannesi teşekkür ederim 😌🌸
Blossom iyice geriye it ve en az yarım saat kalkma benim öyle olunca doktor tekrar koy dedi korkma işaret parmağın ile sonuna kadar it o asla bebeğe ya da rahme gitmez ben de tüp bebek ile hamile kaldım şu an doğdu ve 9 aylık oldu minnoşum🫶🏻 rabbim size de sağlıkla nasip etsin
teacherozlem Teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün bebeğinizi 🌸
Blossom amin rabbim sizin de kucağınızı doldursun hayırlısı ile seneye bu zamanlar siz de ben gibi yazın şu an yavrumu uyutuyorum diye🙏