Tüp bebek tedavisi nedeniyle vajinal fitil olarak kullanıyorum. Tuvalete çıkınca ilacın kapsül kısmının yarısının çıktığını gördüm. Tekrar ilaç atmam gerekir mi sizce? İlk kez kullanıyorum o yüzden bilgim yok. 🥺 Daha dün transfer yapıldığı için korkuyorum bir şey olacak diye.

Blossom ilk zamanlar bende de çıkıyordu yatıp kullanmayı deneyin iyice içine itin ve hemen kalkmayın gece uyumadan kullanıyordum o yüzden doktorum bir miktar çıkabilir demişti

Baharoloji Hep öyle yapıyorum. 1 saat önce attım yattım. Daha yeni kalktım. Benim merak ettiğim tekrar atmam gerekiyor mu acaba?

Blossom hayır tekrar atmanız gerekmiyor çoğu zaman tuvaletlerde geliyor peçeteye

Blossom yani ben 2 tane kullanıyordum bir tane atıldıysa bir tane daha bir şey olmaz ama bende gerek benimde bazen direkt düşüyordu atmıyordum sağlıkla gelsin

Baharoloji Günde kaç tane kullanıyordunuz? Benim 100 mg günlük 3 tane.
            Teşekkür ederim. 🌸

Tekrar atmana gerek yok canım ne yaparsan yap beyaz olarak birazı geliıyor rahim emilecek kısmı emiyor merak etme atabildiğin kadar ileriye at 10 dakika kadar uzan sonra normale dönebilirsin

Blossom 200 mg ilk zamanlar kanama alanı vardı sabah 2 akşam 2 sonra günde 2 günde 1 olmuştu

Deryalina- 1 saat geçince çoktan erimiştir diye düşündüm. 4 gündür kullanıyorum hiç böyle olmamıştı. Ne yapacağımı da bilemedim. Sanırım bir tane daha atacağım.

Havvaaaes İlk kez böyle oldu ama kapsülün yarısı duruyordu. Ondan panik oldum biraz.

Blossom gece uyumadan önce yapıp yatın bidaha da kalkmayın öyle daha iyi olur. Ama ne yaparsanız yapın yinede bir kısmı geri geliyor

Blossom canım bende kullanıyorum doktorum kullandıktan sonra 10 dakika bacaklarını yukarı doğru uzatıp öyle bekle vajina gerekli olanı alıyor geriye kalan dışarı geliyor dedi yani çok normal bende de sürekli yarısı geri geliyor stres yapma

Blossom 12 ci haftaya kadar kullanıcam benim de tüp bebek fazlasını atiyor zaten vucüt korkma hayırlı haberlerini alırsın insallah😊