Mryy01 SNurays sizin sanırım kız bebek benim erkek hiç bulantım yok benimde 1 hafta ileri gidiyor haftasına uyumu dedi doktorum , ben daha önce iki kere kayıplı gebelik geçirdim o psikolojiyi kafamdan atamıyorum böyle sürekli hissstmek bilmek istiyorum
SNurays Mryy01 anliyorum canım Allah yardımcın olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah sana evet benim kız bebek hemen bildin 😂
SNurays Mryy01 valla resim yükle diye bir seçenek var yukarda uygulamadı mutlu resim falan gibi bişey ordan yüklüyorsun link burdan atıyorsun dur ben atayım karnımı Bakım siz :)
SNurays Mryy01 vallaha devit çok önemli bu hafta zaten bizim bebek kemik gelişimi anneden alıyor kalsıyum sizden besleniyor bebek ama sizin depo bitiyor size zarar olmasın diye başlıyor d vitamini bence kesin alın başlayın doktorunuza sorun tabiki
Eses-95 SNurays Sizin de mi bebek 1 hafta önden gidiyor yazınızda gördüm.Benim en başından beri böyle.3-4 günken 1 haftaya çıkmış gelişimi.Doktorum tatlıya dikkat et bebek önden gidiyo dedi.Kontrolünüzde doktorunuz bu konuyla alakalı bilgi verirse paylaşırsanız sevinirim
Mryy01 Eses-95 bana olabilir demişti benimde gelişim önden gidiyor hiç dikkat et demedi bu bir risk mi acaba?
SNurays Eses-95 tabikide ama bana dikkat et falan demedi bişey olmaz önden gitmesi dedi sıkıntı yok dedi yarın tekrar gidicez bakalım ne dicek benimki usg de kendini hiç göstermiyor ya kafa aşağı duruyor ya oturuyor hiç düzgün pozisyon vermiyor
Mryy01 Nezooo bende 17+0 benimde kokusuz ve sarı akıntım var ama sürekli var o yüzden biraz korkum oluyor ya iltihap yada enfeksiyon olursam diye
Nezooo Mryy01 bende aynı şekilde korktum gidince sorcam doktora 5 gün sonra bence bu haftalarda bazılarında görülüyor umarım bir sorun yoktur🌸
Eses-95 Mryy01 Ben fazla tatlı tükettiğim için doktorum devamlı uyarıyor.Sadece gelişimi önden gidiyor tatlı yeme diye uyardı.Tatlıdan kaynaklı önden gidiyorsa olumsuz şeyler okudum iri bebek,suyunun fazlalığı,erken doğum gibi Allah korusun 🥺🥺
SNurays Mryy01 bana da demedi önden gitmesi sorun değil dedi bişey olmaz dedi ama dikkat et şunu bunu yeme demedi yani
Eses-95 SNurays @Mryy01 Benim çok tatlı tükettiğimi bildiği için demiş olabilir sanırım 🥲 Bizimki erkek en başından beri heryerini rahat gösteriyo çok hareketli tatlı yiyip gidin tok karnına hiç durmuyor kontrolde
SNurays Eses-95 aynen bu sefer çıkolata yiyip gitcem benim kız bebek :) teyzeleri sizin oğlanlar olacak demek Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kızlar aynı haftadayız bebekler aynı doğacak doğunca resimleri de atarız belki 😂🙏
Mryy01 SNurays bulantı genelde kızda oluyor erkek bebek çok rahat bana bir uyku yapıyor iştahım çok açık hiç bulantı felan yok ne bulursam yiyorum o yüzden😂😂
SNurays Mryy01 valla benim kız bana ne oluyor anlamadım bende tatlı çok seviyorum yiyorum canım istiyor dondurma falan çikolatalı şeyler 😂😂
Mryy01 SNurays evet bağlantı kopmazsa ne güzel olur tüm hamilelik boyunca dayanışma olur sorular sorarız aynı haftalarız :))
Eses-95 SNurays @Mryy01 İnşallah haberleşelim güzel olur tabi 😌 Aynı haftalarda bilgi paylaşımı iyi fikir oluyor 🙏
SNurays Mryy01 evet bende ilaç almasam asla yiyemem ilaç kullandığım için iştahım iyi yani sen kaç kilo almıştın
SNurays Mryy01 aynen öyle hanımlar aldığımız şeyleri paylaşırız yaptığımız şeyleri fikir olur doktorla görüşmelerimizi paylaşırız 😂