SNurays Mryy01 aynen öyle hanımlar aldığımız şeyleri paylaşırız yaptığımız şeyleri fikir olur doktorla görüşmelerimizi paylaşırız 😂
Eses-95 SNurays @Mryy01 İnşallah haberleşelim güzel olur tabi 😌 Aynı haftalarda bilgi paylaşımı iyi fikir oluyor 🙏
SNurays Mryy01 valla resim yükle diye bir seçenek var yukarda uygulamadı mutlu resim falan gibi bişey ordan yüklüyorsun link burdan atıyorsun dur ben atayım karnımı Bakım siz :)
Eses-95 Ben deli dana gibi yiyorum 2-2.5 kilo aldım. Doktorum ayda 1.5 ideal dedi bundan sonrası için 🤭 Benim de hiç bulantım olmadı bu arada
SNurays SNurays ben şuan 58 kiloyum 52 53 kiloydum hamile olmadan önce evlenmeden önce 48 dim hiç 50 kiloyu görmedimdaha önce de zaten zayıftım hep 😂
SNurays Mryy01 valla ben aslında şuan olmam gereken kilodayım alırsam en fazla 10 kilo alırım herhalde ama ben korkmuyorum ya diyorum veririm emzirirken falan bir şekilde gider :)
Mryy01 SNurays seninki bana göre daha bile belli ben 1 ay oldu doktora gitmiyorum ya acaba diyorum göbekte çıkmayınca bir sıkıntı mı var ben çok evhamlıyımmm
Nesaras Haftaya girdim hiç bir his yok 😬 bir kaç kez ara ara sızlar gibi karnım ağrıdı acaba bebek mi hareket etti bilmiyorum
Mryy01 SNurays ben son aylarda alırsam diye korkuyorum şimdiden 4 5 kilo son aylar herkes daha çok alırsın diyor 20 kilo almasam bari😂