Mryy01 17+5 deyim panik yapacak bişey yok hiç öyle panik yapmadım sizde rahat olun ☺️geçen sadece sanki gaz var gibi karnımda baloncuk gibi kıpırdamalar oldu bebek mi değil mi bilmiyorum ben hiç acele etmiyorum hissedeyim diye herşeyin vakti vardır sağlıklı olsunlar da ben 5 kilo aldım herşeyden yemeğe çalışıyorum yumurta yoğurt süt ceviz yeşil yaprakli sebzeler meyve bol bol 3 litre su içmeye özen gösteriyorum zararli şeylerden uzak duruyorum tatlıysa da canım isterse yiyorum bu hafta da vitamine başladım demir ve d vitamini onun dışında detaylı usg için randevu aldım 20. Haftada gideceğim yaptırmaya sizler aldınız mı ?? bu hafta da kan verdim tekrar kan istedi doktor yarın gideceğim bebeği tekrar bir gösterecek bize bu hafta pazartesi gittik bebek oturur pozisyonda olduğu için doktor çok bakamadı bişey söyleyemedi gelince bir bakayım birdaha dedi ve bebek bir hafta önden gidiyor 18 lerde aslında şuan sizde öyle bir durum var mı ne dedi doktor haftası ile uyumlu mu ?? mide bulantısına gelirsek hala prilam kullanıyorum gece yatmadan bir tane içiyorum bıraksam sanki bulanıyor ve başım ağrıyor öyle bizde durumlar :)