Semrat Ayseanneeee ben canım mart ayinda yaşadım 6.haftda gttim keseyi göremedi ilk devletteki doktor snra özelde kendi doktoruma gttim o hem bebeği hem kalp atsni duydu bi kaç gün sonra ama beta yavaş ilerlyrdu benim doktr hersye hazrlkli ol dedi betadan dolayı bide haftsyla uyumlu degildi o gün eve geldim gerçi gtmden leke gelmsti eve gelincde leke gelmye başladı pihtli flan ben ertesi gün tekrar gttim doktra kalbi atmiyrdu kürtaj oldum 😔
Beratelifnr Ayseanneeee Dikkat et canim öyle bir durum varsa mide bulantısı halsizlik uyuşukluk annenin zehirlendiğinin gostergesi
Ayseanneeee Beratelifnr doktor haftamız çok küçük olduğu için zehirlenmezsn dedi bı şey olmaz dedi ölü bile tasisan dedi.
Srp53 Ayseanneeee sanırım 9. Haftaya kadar duyulamayabiliyor hamilelik belirtilerinin olmaması sağlıksız bir gebelik olduğu anlamına gelmiyor ki kaçıncı haftadasınız ? Bu arada benim kalp atışı durmuştu 7. Haftada kanama lekelenme vs hiçbir şey olmadı. Rutin kontrolde öğrendim 3 hafta sonra. Başım dönmeye başlamıştı artık onu da hamilelikte yeni güncelleme herhalde diye düşündüm. İçeriye hep zarar vermiş uzun süre ölü kaldığı için. Belirti de olmayabiliyor yani.
Alyazailesi Benimde ikiz gebeliğim vardı dün kesenin biri yok olduğu gördük diğer kese de şuan boş gözüküyor doktor geç dolleme olabili dedi haftaya altdan muane yapabilirim dedi baya üzüldük ne olucak haftaya neyle karşılaşacaz bilmiyorum
Srp53 Dilekonurr kan şeklinde mi geliyordu benim de en başından hep kahverengi lekelenmelerim vardı bakıyorlar içerde kanama alanı yok hep normal olabilir kan uyuşmazlığı vardı ona bağladılar falan en son kalbi durdu 7. Haftada acaba diyorum doktor ihmali mi yorumlamamam mı gerekiyordu yoksa zaten sağlıksız mıydı
Dilekonurr Srp53 bazen kırmızımsı bazen kahverengiydi ulturasonda kanama gözükmüyordu , şahsen ben doktoruma güveniyorum onun ihmali olduğunu düşünmüyorum sağlıksız bi gebelik olarak yorumluyorum çünkü öğrendiğimden kürtaja kadar hep kanamam vardı az da olsa
Beratelifnr Ayseanneeee benim de ilk gebeliğim kürtaj di 1 buçuk aylikken kalbi durmuş kanamayla belirti verdi bi buçuk ayda ölü tasimisim 3. Ayda kürtaj oldum özeldeki doktorum anlamadi daha haftası küçük kalp atışı duyulmaması normal dedi ama devlet hastsnesinde kanama gecmeyince gittiğimde hemen anladilar
Srp53 Ayseanneeee üç hafta gezmişim o şekilde içerde kistler oluşmuş hatta ilk mol gebelikten şüphelendiler çok şükür o değildi. Kaldığı için zarar vermiş. Ben de bilmiyorum artık. Umarım kürtaj olmanıza gerek kalmaz belki geç döllenmedir🙏
Ayseanneeee Srp53 ayy inşallah öyledir bebek sağlıklıdir.aslinda kürtajdan korktuğum için değil ama süreç beni yıprattı..öğretmenim okul açılacak..evimi tasiyacaktm 15 Eylül de her şey üst üste geldi napicam.bilmijorm
Safiye2 Ayseanneeee benim hiç belirtim yoktu hamileliklerin başında o yüzden öyle farkedemedim şuanda 17 haftalık olduk çok şükür hala belirtim yok mesela
Srp53 Ayseanneeee anlıyorum sizi ben de öğretmenim çok da stres yapmayın süreç evet zor ama sizin daha belli olan bir şey yok. Bir doktora da bağlı kalmayın birkaç doktora gidin. Eğer kürtajsa bile basit bir şey hemen rutin hayatınıza dönebiliyorsunuz
Ayseanneeee Srp53 üç doktora gittim ayrı ayrı yine de gitmeye devam edicem inşallah.Bakalim hayırlısı neyse o olsun 🥺