asyasemin Ayseanneeee canım birkaç doktora git eğer hepside göremiyorsa kalp atışını beklemeye gerek yok. Benim 8. Haftada kalbi durmuş biz 10. Haftada kanamayla gidip kürtaj oldum ama herkesin oluş şekli farklı. Yani hiç duyulmadıysa bekleyebilirsin. Ama duyulup sonra durduysa beklemene kendine eziyet etmene gerek yok bence
Ayseanneeee asyasemin hiç duyulmadı.10. Hafta bile duyan varmış öyle olunca vebal almak istemiyorum yoksa gerçekten eziyet geliyor.
Parlakk Ayseanneeee geçen sene benim bebek vardı kalp atışı yoktu kanamam da başlamıştı sağlıksız gebelik dediler kürtaj oldum kese ve bebek oluşana kadar belirtilerim vardi mide bulantısı başlamıştı birden kesildi belirtiler sonrasında anlaşıldı zaten
Ayseanneeee Parlakk anladım canim peki mide bulantim filan hala devam ediyor bı ihtimal olabilir mi hormonların hemen düşmemesinden kaynaklı olabilir mi
asyasemin Ayseanneeee o zaman muhtemelen kanaman da olur diye düşünüyorum. Ama ilk aylar bebek küçükken yada çok gelişmemişken anneyi zehirlemiyor
Parlakk Ayseanneeee olabilir bence geç döllenme de kalp atışı en son duyuluyor belirtiniz varsa umudunuzu kaybetmeyin benim beta çok yüksekti ama belirtiler aniden kaybolmuştu
Dilekonurr Srp53 bazen kırmızımsı bazen kahverengiydi ulturasonda kanama gözükmüyordu , şahsen ben doktoruma güveniyorum onun ihmali olduğunu düşünmüyorum sağlıksız bi gebelik olarak yorumluyorum çünkü öğrendiğimden kürtaja kadar hep kanamam vardı az da olsa
Sekine24 Ayseanneeee doktorum bir kaç gün önce bir video paylaşmıştı 8 haftalık gebelik ilk defa ultrasona giriyor ve kalp atışı duyulmuyor ama annede ne kanama ne başka şikayet var yani kabamasızda ola biliyor hafta yalnış hesaplanmış ola bilir belki bebek görünüyormu? Allah yardımcınız olsun
Bosunadunya Ayseanneeee benim bir boş gebelik birde kalp durması oldu ve mecburen iki kürtaj oldum ikisinide kontrollerde gidince fark ettim ne kanama nede bı sancı belirti olmadı
Zehross03 Ayseanneeee benim kanamam başlamamıştı ilaç verip düşürdüler sonra kürtaja aldılar daha az zarar veriyo böyle diye