Ozlem5354 ipekveatlas çok silik bir şekilde görünüyor. En iyi testlerden birini kullandınız. Umarım her şey gönlünüzce olur 🌸
1prensesannesi__ ipekveatlas kullandigin test marka olarak kaliteli yanilma payı dusuk bi test elinde başka varsa tekrar yapabilirsin varsa belki daha koyu cikar ya da yoksa o test bozuksa hic cikmayabilir
ipekveatlas cokkasmabeabi evet belirti var ama psikolojik olabilir o yüzden emin olamıyorum. göğüs hassasiyeti kasıkta kramp baş dönmesi
1prensesannesi__ ipekveatlas yap yap erken test yap ama alabilirsen farklı marka al ki garanti olsun bu testte iyi aslinda ama prodoctor markasını da tavsiye ederim
ipekveatlas 1prensesannesi__ cokkasmabeabi Betbet98 Bsrglpp Hazalaskin Melisss12 kızlar türkiyeden fransaya dönüyorum arabayla bu yüzden kaç gündür yoldayım bu aksam varmış olucaz inşallah yarın kan vericem sizi de cevapsız bırakmak istemedim. en son 2 sene önce yine türkiyeden fransaya dönerken adetim gecikmisti evime dönünce hamile olduğumu öğrendim su an oğlum 16 aylık diceklerim bu kadar anamjsdmmföflf
Bsrglpp ipekveatlas ben bugün kan verdim negatif çıktı hala da adet olmadım testlerde silik çizgi çıkıyordu ama kanda hiç birşey yok 😏😏
Melisss12 Bende bu testten çok kullandım hep silik çizgi çıkıyordu bende de ama kan negatif oluyordu bu testi anlayamadım ben bi türlü 😒
1prensesannesi__ ipekveatlas turkiyenin neresindesin bilmiyorum ama sehir icinde bi hastaneden kan testi verip sonuclarina e nabizdan bakabilirsin 😊
ipekveatlas Betbet98 Ceroooss 1prensesannesi__ Baharr_zn Hazalaskin cokkasmabeabi kızlarrr negatif hamile değilmişimm demek ki neymiş çok pahalı da olsa testlere güven olmuyomuşşş cünkğ ben bariz görüyodum o silik çizgiyi ve benle gören bi çok kişi daha vardı
ipekveatlas 1prensesannesi__ aşkım yoldayım şu an günlerdir yoldayım hatta🥲ben de ölüyprum meraktan ama sanırım hamileyim başım çook dönüyo hic normal değillllll
1prensesannesi__ ipekveatlas valla ne diyim ki şimdi 🤭 Allah hayirli olani versin hamileysen de üzülme beraber büyürler 🥰