ipekveatlas Betbet98 Ceroooss 1prensesannesi__ Baharr_zn Hazalaskin cokkasmabeabi kızlarrr negatif hamile değilmişimm demek ki neymiş çok pahalı da olsa testlere güven olmuyomuşşş cünkğ ben bariz görüyodum o silik çizgiyi ve benle gören bi çok kişi daha vardı
1prensesannesi__ ipekveatlas valla ne diyim ki şimdi 🤭 Allah hayirli olani versin hamileysen de üzülme beraber büyürler 🥰
cokkasmabeabi ipekveatlas gecikti dimi adetin? Erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi çıkıyor böyle silik gibi. Kasetlerde pek olmuyor.
1prensesannesi__ ipekveatlas neyse sen istemiyodun zaten senin adina sevindim rabbim istedigin zaman nasip etsin inşallah 🥰
ipekveatlas cokkasmabeabi evet hemde çok gecikme ama haptan dolayı oluyo daha önce 2 ay adet görmediğim oldu
Byzguclu ipekveatlas benim normal kaset testte bu şekilde gözüküyordu eşimde görmedi ben bile ışığa tutunca zor gördüm hiç istemiyordum şimdi kaldı 16 gün ☺️
ipekveatlas Byzguclu ay sağlıkla gelsin inşallah benim bş oğlum var 16 aylık hic istemiyodum allah biliyo iyi ki negatif cıktı alısmam zaman alıcaktı
Balpamuk ipekveatlas ben gördüm benim de öyle çıkmıştı şuan 4+3 haftalık hamileyim sizde hamilesiniz bence
ipekveatlas Balpamuk kız yok olamam hamile 3 test yaptım bu kadar gecikme olup testlerde çıkmaması imkansız benim doğum kontrol hapından kaynaklı bi gecikme kesin😅