glbyzgkhn SenaGulsah epidural eklenince fiyat değişiyor epiduralla doğum 13.500 tl ye geliyor belki epidurali fiyat vermislerdir size
Asiyefdnn blogmomies Elif terziye gidiyorum memnunum , onda doğum yapan tanıdıklarım var hepsi de memnundu
Yazmelegi_ Sevval_G1 evet ben zaten başından beri oraya gidiyordum aynur hoca çok iyi cana yakın ve ameliyatım da çok iyi geçti çok rahattım normalde normal doğum yaptıran biri ama ben sezeryan istedim
El2sed39 Elisa46 Büyükçekmece kolana gidiyorum ben muayene ücretimi tam bilmiyoruö eşimden dolayı indirimli 428 lira veriyoruz doğum içinde 12 bin dediler Mehmet özel beye gidiyorum
glbyzgkhn SenaGulsah tekrar sordum hastaneye Doğum 11 bin tl dediler Dr sabiha hanim 14 bin tl dediler Onun ücreti neden fazla anlamadim bende
Ilkay08 Eemoss normalmi yoksa sezeryanmı bende nehir hocaya gidiyorum ekim 13 doğum dedi bana mayısda sezeryana 12 demişlerdi zam geldi herhalde
MDSY61 Eemoss merhaba ramiye gidiyorum nehir hocaya ssvd dusunuyorum doğum bilgilerinden haberiniz varmi yani zsmdan önce ssvd 16 bindi şimdi ne kadar bilmiyorum