incim23 ayseaaksoy merhaba ben de orada yapmayı planlıyorum 32 haftalığım ama fiyat daha yüksek verildi neden acaba 🤔
esinsoylarbatci HappyMom Mersin Medical park 21.000dedi 2024te doğuracağım 30.000 olur yüksek ihtimalle diğer hastaneler ortalama 10.000-17.500 arasında değişiyor yüksek ihtimalle şehir hastanesinde doğuracağım çok temiz bir hastane
SedaDursun Buse-selvi ben de okana gidiyorum zam gelmeden önceki fiyatlar normal 12.500 sezeryan 15.000di güncel fiyatları bilmiyorum ama inşallah bilen biri çıkar da biz de öğreniriz 😂
Buse-selvi SedaDursun Cumartesi günü detaylı ultrasona gideceğim o zaman soracağım bende hangi doktora gidiyorsunuz?
2_erkekannesi_ Yeliz32 Benim ilk normaldi inşallah bı sıkıntı olmazsa buda normal , hakki beyde cok iyi ama ben ilk oğlumdan beri ozkay beye gidiyorum iki hafta önce almistim fiyati , gayet güzel ilgili bi hastane ben seviyorum 🌸
HalideSultan HnfeShn Ağustos da zam yapıldı benim doğumum da 7 ekim görünüyo biz doğurana kadar 20 olur heralde dedik yok daha zam yapılmayacak dendi allah razı olsun 😅
Handerdemm Sebahat25 Memorial hastanesinden doğum paketi aldım gebelik takibi için doktorumdan cok memnunum doğumuda orada yapacığım suan fiyat 25-30 civarı ama yeniyılda güncellenecekmiş 50K tutar diye düşünüyorum.
kaganinannesi_ kvsr22 7 haftalıkken başvurdum özel poliklinik sekreterliğine, Erhan Hoca. Ama özel hoca takipli olmak istiyorsanız. Yoksa polikliniğe istediğimiz zaman internetten randevu alıp gidersiniz.
Didembyr Valla tansiyon hastasıyım devlette kabul etmedi mecburen özele gidiyorum ama çok pahali mecbur olmasam tek tercihim devlet olurdu
Gayee16 Şuan özel kliniğe gidiyorum doktor ücreti 25bin ayrıca hastaneye vereceğiz pembemavi Bursa 14bin dediler doğuma kadar 20 olur herhalde
Yazmelegi_ Sevval_G1 evet ben zaten başından beri oraya gidiyordum aynur hoca çok iyi cana yakın ve ameliyatım da çok iyi geçti çok rahattım normalde normal doğum yaptıran biri ama ben sezeryan istedim
000 HappyMom Balıkesirde sezaryen ücretleri ne kadar bilgisi olan varmı sevgi veya üniversite hastahanesinde
000 000 Balıkesirdeki özel sevgi hastahanesi ve Üniversite hastahanesi sezaryen doğum ücretlerini bilen yada oralarda olan kimse yokmu acaba