Angel_12 sclkmyc güncel fiyat bu şekilde . Kasımda doğum yapıcam doktorum orayla anlaşmalı öncesinde anlaşmak istediğimizi söyledik ama hastane bunu yapmıyomuş malesef
kaganinannesi_ kvsr22 7 haftalıkken başvurdum özel poliklinik sekreterliğine, Erhan Hoca. Ama özel hoca takipli olmak istiyorsanız. Yoksa polikliniğe istediğimiz zaman internetten randevu alıp gidersiniz.
mutluanne2204 Denizli Özel Sağlık Hastanesinde martta doğum paketi aldık 13 bin ₺ , içerisinde muayene ücretleri tahlil ücretleri doğum sezaryen oda kalış bebeğin 5. Gün muayenesi ve daha pek çok şey dahil :) güncel fiyatı bilmiyorum şuan
livasmomm HappyMom ilk bebeğimi devlet hastanesinde sezeryan ile doğurdum cok iyi gecti hemen toparladım suan 13+5 deyim bu da devlette olacak ayni doktora gidicem özele okadar para verene kadar tatile giderim o paraya
Sebahat25 Sebahat25 ılk bebegım 35 haftada geldı zor tuttu doktorum o güne kadar ıkıncı bebegım 38 de aynı doktor doktorum çok bılgılı efendı bırı mennunum devlette fakat her dogumda cıcek yolladım odasına elleri dert görmesin
glbyzgkhn Ulviyekhrmn02 subeden şubeye fiyatları farkli cnm doruk nilifer bende sordum evet o 20 bin diyor
Denizyadaaras Havvaa93 Dr. Hüsniye sedef binöz. İlk kizimdada oydu doktorum çok memnunum. Şuan için zorunlu sezaryen 13.000 spinal anestezi 2.800 dediler. Muayenede 560 TL
Yselim HappyMom nisan ayında bursa özel hayat hastanesinde normal doğum yaptım 11 bin tlydi epidural ve vakuma ekstra ücret alındı tabiki