gulcin Tugceeeees bı sıkıntı olmazsa genelde 39 haftada alınıyor benimde 38+4 alınacak inşallah.saglikla alalım bebislerimizi kucagimiza
Hbb Ozge_brbr korku telaş aşırı derecede heyacan mutluluk hepsi var geceleri zor uyuyorum hep ama hep bebeğimi düşünüyorum zaman geçmiyor😀 senin nasıl duyguların 😊
Ozge_brbr Hbb yazdıklarına kalıbımı basarım 😀😀 kendimi motive etmeye çalışıyorum hep sanki kan aldırıp çıkacam diye düşünüyorum 😀😀😀
Hbb Ozge_brbr inşallah canım sağ Salim kavuşsak artık vallahi bide güzel bir lahosalık geçirsek ohhh yemede yanında yat 😀
Hbb Ozge_brbr inşallah canım sağ Salim kavuşsak artık vallahi bide güzel bir lahosalık geçirsek ohhh yemede yanında yat 😀
Minikfasulye Ya benim daha varda buyuk ihtimal sezaryan olcak sezaryanda sanciyi bekliyolarmi yoksa doktor tarih veriyo o tarihde gidip dogummu oluyo verdigi tarihden once sanci tutarsa noluyo biri anlatsa lutfen 😔😔
Ozge_brbr Hbb aminnnn 🙏🙏 Di mi yaaa bi de lohusalık var 😀 bak bence o psikolojik hiç öyle lohusayım falan diye düşünmeyelim o moda girersek lohusalığın gerektirdiği her şeyi yaşarız yoksa maazallah 😀😀 bebişin cinsiyeti ne 😍
mlsyvz Sevgib benim de 5 şubat gibi planlanıyor ama net tarihi haftaya verecek doktorum🙂 5 şubat olduğunda sizin kaçıncı haftanız oluyor?
Minikfasulye smcnkrt ilk dogum ama seker hastasym doktor %90 sezaryan dedide ben gene sanciyi normal dogum gibi beklcemmi o zaman
smcnkrt Minikfasulye hımm rahatsızlık varsa belli bi gün verir bence benim oğlumda en son 14 ocak demişti gittik muayeneye suyu azalmış acil alamamız lazım dediler aceleyle oldu rabbim yardımcın olsun