smcnkrt Minikfasulye hımm rahatsızlık varsa belli bi gün verir bence benim oğlumda en son 14 ocak demişti gittik muayeneye suyu azalmış acil alamamız lazım dediler aceleyle oldu rabbim yardımcın olsun
Minikfasulye smcnkrt cok tesekkur ederim ben her seye hazrlikli oluyum o zmn 20 haftadayz daha ama bilmeynce iste insani bi merak sariyo ne olcak nasil olcak diye
Werwe 15 temmuz olucak inş babasıyla aynı gun olucak dogum tarihleri ve bir o kadar da özel bir gun olucak kızım veya oglım fiyemiyorm cinsiyet henuz blli değil ıkınci gebelik allah herkesi sagsaglim yavrusuna kavuştrsun inşallah agrısız acısız
gulcin Ceyceycey valla bi tanesi bildigim kadarıyla epidural katater takılıyo spinalde sadece iğne diye biliyorum😊
gulcin Sonay valla 2.si ilkine göre daha hızlı geçti sanki 😊aralarındaysa 6.5 yaş var.senin nekadar var yaş farkı?
Elif2015 Benimde 2. Gebelik şuanda 33+5 olduk tahminlerime göre sıkıntı olmazsa en geç 20 şubatta doğar bebeğimiz ☺
mlsyvz Sevgib benim de 5 şubat gibi planlanıyor ama net tarihi haftaya verecek doktorum🙂 5 şubat olduğunda sizin kaçıncı haftanız oluyor?
Sonay gulcin bende bunda daha heycanlıyım korku doluyum hem tecrübeli hem Acemiyim Karmaşık bi durum ☺ benimki 3 buçuk yasında . Benim gebelik plansız oldu Ağladım falan ama herkes tam zamanı diyince teselli oldum bide olduktan sonra yapcak bişey yok zaten 😊