Yenibirannee tabiki 😍 bebek isteyenler etiketi benden bıktı zaten hamile kalırsam duymayan kalmaz forumda 😃 hamileyim hamileyim diye açacağım her yere ben gebeyim yazacağım 😃 çıldırmalık 🥰 bu pozitif enerjim en ufak umutlardan 🌸🌸🌸
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Eşim pilot bende hostesim ✈️
Yenibirannee benim gönderilerim neden yayınlanmıyor acaba bisey soruyorum ama kimse cevap vermiyor
Yenibirannee eşim jandarma personeli ben de görsel sanatlar öğretmeniyim☺️ hamilelikten önce çalışıyordum şuan evdeyim bol bol vakit ayırıyorum kendime sevdim evde takılmayı 🙃😉🤭
Yenibirannee Merhaba eşim İktisatçı Şube müdürü, bende hemşireyim ikimizde memuruz :)
Yenibirannee Merhaba eşim İktisatçı Şube müdürü, bende hemşireyim ikimizde memuruz :)
Yenibirannee ben anaokulu öğretmeniyim eşimde erkek kuaförü 😊
Kivircikkuala dualarimdasiniz 😊🥰
ikizannesiiiii2 profilinize baktığımda bütün yayınladığınız postlari görebiliyorum hepsi yayınlanmış gözüküyor 😊 bilgi sahibi anneler denk gelmemistir diye düşünüyorum 🌸
Yenibirannee eşim İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı bende Tarih Öğretmeniyim 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım 😊
Haticesura ev modu yükleniyorrrr 😊😊🥰
Yenibirannee ben kuaförüm eşim TCDD de calisiyor 💅🚂
Yenibirannee çok değil maalesef😔 toplam 16 hafta olacak nasıl bırakacağım bilmiyorum
Ben öğretmenim eşim komiser 🙏🏻💙
Yenibirannee esim erkek berberi ben de kpssye hazirlaniyorum bi taraftan da tasarimla ilgileniyorum oglum anaokuluna basliycak insallah bu sene ben de o arada grafikerlik kursuna gidicem bakalim tasarim islerini ilerletmek istiyorum evden calisma imkani saglamasi acisindan
2cocukluu-annee cok guzelmis hersey gönlünüzce olsun 😊🌸
Yenibirannee 4.5 yaşında oğlum var ablası minnoşluk bizden çok uzak 😀
Haticesura Allah yardimciniz olsun 🌸