• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee tabiki 😍 bebek isteyenler etiketi benden bıktı zaten hamile kalırsam duymayan kalmaz forumda 😃 hamileyim hamileyim diye açacağım her yere ben gebeyim yazacağım 😃 çıldırmalık 🥰 bu pozitif enerjim en ufak umutlardan 🌸🌸🌸

nunusmom Ing one geçmiş olabilir ama Türkçe de anlar konuşur aslında kolayına ing gelmiş çocuğun çünkü dediğiniz gibi etrafındaki çoğu kişi ing konuşmuş o yüzden one geçmiş.Yjne de şanslı bebek iki dilli büyümüş

Yenibirannee eşim jandarma personeli ben de görsel sanatlar öğretmeniyim☺️ hamilelikten önce çalışıyordum şuan evdeyim bol bol vakit ayırıyorum kendime sevdim evde takılmayı 🙃😉🤭

Ozi34
      Ayy ben de gezici bir işte çalışıyorum. Ve bebem doğunca ne olacak bu çocuk diye kara kara düşünüyorum😢

ikizannesiiiii2 profilinize baktığımda bütün yayınladığınız postlari görebiliyorum hepsi yayınlanmış gözüküyor 😊 bilgi sahibi anneler denk gelmemistir diye düşünüyorum 🌸

Yenibirannee esim erkek berberi ben de kpssye hazirlaniyorum bi taraftan da tasarimla ilgileniyorum oglum anaokuluna basliycak insallah bu sene ben de o arada grafikerlik kursuna gidicem bakalim tasarim islerini ilerletmek istiyorum evden calisma imkani saglamasi acisindan