annesininkelegi piemses_annesi benim uzun zamandır nişan geliyor ama son kontrolümde ne sancı ne açılma cıkmadı 🙁🤷🏻♀️
Zynpgul23 annesininkelegi Biz de bugün 39+1 olduk henüz gelmedi ama bir saat önce idrara sıkışıktım biraz üzerimde de elbise vardı öksürdüğüm an sağ bacağımdan idrar mı su mu sızdı anlamadım biranda o yüzden tedirgin oldum yarın sabah da kontrolüm var bebekte hareketli baya şuan anlamadım 🥺
annesininkelegi Zynpgul23 idrar olabilir bebek sıkıstırdıkça arada az da olsa kaçabiliyor öksürükle hapşırmakla 😣 ama su bile olsa komple suyunuz gelmedikçe yarını rahatlıkla beklersiniz bir sıkıntı olmaz bence🌸🌷
Girlmom_ annesininkelegi artık gelsinler hayırlısıyla 40 hafta olmamıza ne kalmış birde kızlar erken gelir derlerdi 🫠
annesininkelegi Girlmom_ evet hiç cinsiyetle alakası yok bence bugün yarın gelse çok sevinecegim hersey hazır hepimiz onu bekliyoruz resmen😍 eminim sizde de öyledir🥰
Girlmom_ annesininkelegi bilen herkes beklemekten yoruldu gelmedi mi diye her gün arıyorlar 😅 neyse bu kadar bekledik az daha bekleriz kuzularımızı 🥰
peri5860 Kızların erken geldiği falan yok ya 39. Haftamiza girdik yeni 00.00 itibariyle azıcık ağrı çektim sevmiyordum ağrıya meğer yalancı sanciymis geçti gitti
cslsd annesininkelegi bende öyle pilatesler, yürüyüşler, merdivenler, hurmalar, ananaslar ne dedilerse denedim, abisi 35te gelmişti, bunun hiç niyeti yok 😅
kubrasena 39+1 olduk bizde kızımla her şey tamam bir o gelmedi sağlıkla artık gelseler havalar darladı iyice 🥲🙏
annesininkelegi kubrasena bu havalarda gebe olmak gerçketen farklı bir deneyim oldu😶🌫️😅 duştan cıkamıyorum ama faydada etmiyor
annesininkelegi Prensesim dogdu tam 40.0 da geldi 🌸🌸💓💓💓güzel sayılabilecek bir normal dogumum daha oldu darısı bekleyene herkese inşalarh