annesininkelegi Kızlar artık Agustos annesi olabilecegimden şüpheliyim. 00.00 itibari ile 39+5 oldu benim fıstık ne zaman gelmeyi planlıyor anlamadım😅
annesininkelegi cslsd çok rahat ettirdik sanırım😅 dogumu hızlandırıcı hareketleri yapıyorum hergün. Son 5 ay pilatese de gittim ama heralde yerini sevdiler😁
annesininkelegi Girlmom_ aniden mi gelmek istiyor acaba diyorum ama bir belirtide vermedi 😄 abisi 37 de gelmişti bu bekleyiş beni yıprattı biraz
Girlmom_ annesininkelegi artık gelsinler hayırlısıyla 40 hafta olmamıza ne kalmış birde kızlar erken gelir derlerdi 🫠
annesininkelegi piemses_annesi benim uzun zamandır nişan geliyor ama son kontrolümde ne sancı ne açılma cıkmadı 🙁🤷🏻♀️
cslsd annesininkelegi bende öyle pilatesler, yürüyüşler, merdivenler, hurmalar, ananaslar ne dedilerse denedim, abisi 35te gelmişti, bunun hiç niyeti yok 😅
Zynpgul23 annesininkelegi Biz de bugün 39+1 olduk henüz gelmedi ama bir saat önce idrara sıkışıktım biraz üzerimde de elbise vardı öksürdüğüm an sağ bacağımdan idrar mı su mu sızdı anlamadım biranda o yüzden tedirgin oldum yarın sabah da kontrolüm var bebekte hareketli baya şuan anlamadım 🥺
annesininkelegi Zynpgul23 idrar olabilir bebek sıkıstırdıkça arada az da olsa kaçabiliyor öksürükle hapşırmakla 😣 ama su bile olsa komple suyunuz gelmedikçe yarını rahatlıkla beklersiniz bir sıkıntı olmaz bence🌸🌷
annesininkelegi Girlmom_ evet hiç cinsiyetle alakası yok bence bugün yarın gelse çok sevinecegim hersey hazır hepimiz onu bekliyoruz resmen😍 eminim sizde de öyledir🥰
Girlmom_ annesininkelegi bilen herkes beklemekten yoruldu gelmedi mi diye her gün arıyorlar 😅 neyse bu kadar bekledik az daha bekleriz kuzularımızı 🥰
peri5860 Kızların erken geldiği falan yok ya 39. Haftamiza girdik yeni 00.00 itibariyle azıcık ağrı çektim sevmiyordum ağrıya meğer yalancı sanciymis geçti gitti
kubrasena 39+1 olduk bizde kızımla her şey tamam bir o gelmedi sağlıkla artık gelseler havalar darladı iyice 🥲🙏
annesininkelegi kubrasena bu havalarda gebe olmak gerçketen farklı bir deneyim oldu😶🌫️😅 duştan cıkamıyorum ama faydada etmiyor
annesininkelegi Prensesim dogdu tam 40.0 da geldi 🌸🌸💓💓💓güzel sayılabilecek bir normal dogumum daha oldu darısı bekleyene herkese inşalarh