• Öneri
  • Takıntılarınız? 😂😂

Birikii evinde cigne kardeşim demi 😂 git odanda kimsenin seni görmediği yerde cigne patlat ne yaparsan yap ama bunu toplu taşımada yapan,sokakta yürürken yapanlar var ya ben onlara ayar oluyorum asıl. Çıkarcaksin o sakızı guzeeeelce neyse😂😂😂🤭🤭

berfin1621 oh tek değilmişim 😂 acaba sifonu çektimi elini yıkadımı hep arkalarından girip siliyorum klozeti lavaboyu 😪

Ben de kitap okurken minicik bir cümle atlasam sinir olup hemen geri dönerim o noktaya🤷 aslında cümlenin gidişatından anlaşılacak bişey ama işte taktı mi takiyo insan. Bide diyelim ki elimde bı iş var halletmem lazım onu,ne yarım bırakmayı severim ne de ertelemeyi..Kitap okurken kendime limit belirlerim bu yüzden yoksa kütüphanede yer kalmayacak 🤭 😂

Islak bardaktan içmem buz dolabinin kapısını 1 kere açınca çıkarmam gereken herşeyi çıkarırım velev ki unuttuğum birşey oldu tüh az önce neden bunu eksik almışım diye kendimi yerim sadece buz dolabinda değil gereksiz her işte sinirlenirim yazıcıya evrak göndereceğim mesela 1 kere kalkarım o yüzden evrakları toplu alırım 😂 sabah önünden geçtiğim bir marketten bir sebeple sabah duramayıp alacağom şeyi aşamadımsa çğlen gidip tekrar almam erteai sabah olmasını beklerim 😂