berfin1621 hahahaha bu çok iyi itiraf bunu bende yapıyorum bi takıntımı daha sayende fark ettim 😂😂😂
Takıntılarınız? 😂😂
Bütün ambalajları düz şekilde ve yırtmadan açma takıntım var.
Kivircik01 bende öyleyim şükür yalnız değilmişim😀
Çamaşırları tersinden asamam muhakkak düzlerim öyle asarım büyükten küçüğe ve intizamlı olması lazım başak burcuyum evyenin üstündeki su lekesine bile tahammülüm yok maalesef benim için hayat bir tık daha zor 😥
Kivircik01 yalnız degilmişim çok mutlu oldum😂❤️
Yazmelegi_ ay kız bence de zaten takıntılarımla güç bela yaşıyorum 😂
Kivircik01 temizlik takıntım var ve bi işi bitirmeden asla oturmam düzen ve tuvalet temizliği çok önemli
anneveikibebekli canımsınnn 🌸😍
Birikii evinde cigne kardeşim demi 😂 git odanda kimsenin seni görmediği yerde cigne patlat ne yaparsan yap ama bunu toplu taşımada yapan,sokakta yürürken yapanlar var ya ben onlara ayar oluyorum asıl. Çıkarcaksin o sakızı guzeeeelce neyse😂😂😂🤭🤭
Kivircik01 yemekte o kaşığın çatalın dişe değmesi ve sesin bana gelmesi bitiyorum yaaaaa öldurun beni 😂
Kivircik01 🫶🏻🌸💕🫶🏻
berfin1621 oh tek değilmişim 😂 acaba sifonu çektimi elini yıkadımı hep arkalarından girip siliyorum klozeti lavaboyu 😪
Paramedik16 değilsin bende varım 😂 hatta komşularınkini görünce sinir geliyor sana da oluyor mu 😂
- Düzenlendi
Kivircik01 böyle hani sessiz ağızdan bi ses çıkartıyorlarya kokulu (kaynanam en cok yapiyor ) öldresim geliyo 🤢🤢kısaca kaynanama takıntılıym
berfin1621 ayy aynen bende öyleyim utanmasam onlarla içeri giricem o derece 😅
Drysvrucr aaa bunu ilk defa duydum 😂
Kivircik01 oturduğum yerde cisimleri ya da insanları zihnimde ikişerli üçerli dörderli gibi kümelere alırım ve bunun her çeşidini yaparım oturduğum süre içinde 🤦🏻♀️
Kivircik01 Kaynanama takıntım var
Ebuss35 bende başakım bendeeee seni en iyi ben anlarım 😭
berfin1621 bence yapanlarımız var dur belki çıkar daha 😂😂😂