2cocukluu-annee Kivircik01 sakız çigneme sesine tahammul edemiyorum ve uzun tirnakli kimsenin elinden bisey yiyemiyorum midem kalkiyo o icindeki mikroplari dusundukce
Matmazelbebi Kivircik01 Düzen takıntım var,aldığım eşya tekrar yerine koyulacak farklı bir yerde görmek istemem, her gün duş, ayakkabılar temiz ve mutlaka uyumlu kombinler olacak. Uyumsuzluğa asla tahammülüm yok🤣🙈
Melike_4949 Kivircik01 benimde simetri takıntım birde ritmik gelen seslere takıntım var atıyorum üstte üste bildirim sesi sinirimi bozuyor 😅😅 yüksek ses vs
Kivircik01 Melike_4949 bak aklıma geldi bende tek tek atılan mesajdan nefret ederim her derdini yazsana tek mesaja gönder kelime kelime yazıp atmasana 😂😂😂
Nehirsude Kivircik01 😅😅yok kı abla sıcaktan herkes dogurdu 35 36 37 haftalik benim 39+3 oldu seneye çıkar heralde bide kız olacak
Cansucannnnnnnn Kivircik01 pet şişelerin üzerindeki kağıtlara takıntım var 😂 hemen sokup atarım sinir olurum 😂😂
Kivircik01 Cansucannnnnnnn bende soda şişesinin üstündekini kağıdı yırtmaya çalışmadan sökmeye çalışırım 😂😂