Kivircik01 Misafir çocuğunun her yere girip-çıkması, karıştırması ve annesinin bu durumu umursamaması. Anne çocuğuyla ilgilenimeli özellikle de misafirlikteyse.😬
Takıntılarınız? 😂😂
EmreBeyiBeklerken vay bu değişikmiş çift lokma özellikle 😂😂
Paramedik16 kadında yorulmasın diye sanmıştır neyse iyi bişeye vesile olmuş 😂😂😂
Ddem tek değilmişim 😂😂💙
Benim de ayak takıntım var çıplak ayak görmeye tahammül edemiyorum midem bulanıyor. Hele Çirkin ayaktan tiksiniyorum. Evimde çorapsız kimse istemem. 😖😖😖
tv, radyo vs. ses açarken mutlaka tek sayıya denk getirmeye çalışırım radyonun sesini genelde 11 ve 13 de açarım çift görmeye tahammül edemem
bdenerigokce oyyy seni çok iyi anlıyorum şu an 😂😂😂
Kivircik01 insanların evine gidince kendi kendime olan yapıyorum 🤣
Yazmelegi_ bende de 4 er 4 er sayma hastalığı var resmen 🙄 Obsesifsin dedi kardeşim psikoloji okuyor😀
Minikayak24 tabi binbir emek dizdiğimiz çeyizler çöp havuzuna dönüyor aman tozlanmasın dediğim ev savaş alanından çıkıyor sonra ha babam bütün gece temizlik yap. Yapmadan yatamam da 😂😂😂
@Ygllll ay benim burcum koç 😂😂😂
Kivircik01 sorma nelerim gitti oyuzden mesafe koydum herkese yüz verdikçe aster istrdiler yeter 😂😂
birogretmenhanim valla haklısın ama benim ev şöyle salon mutfak ve misafir tuvaleti ön tarafta kalan her yer arka tarafta bi kapısı var kilitliyorum ohh mis 😂
Koyduğum bir nesnenin ürünün herhangi bir şeyin yerinin benden habersiz veya izinsiz değiştirilmesi veya kullanılması çok sinir olurum 😂🤦🏻♀️
Sullyy kızzz çok güldüm buna ben 😂😂😂
Kivircik01 hem terapi hemde ilaç gibi 😅
sedseda yaa sende de tek takıntısı var 😂
Minnak3367 ne yapıyorsun kız anlamadım 😂😂