Syda78 valla 1ay yardımla oturup kalkacagima suni sancı da okey😂 en azından dogumdan sonra hiç bir şeyin kalmıyor sanki dogurmamis gibi kuş gibi oluyo insan sizin karariniz tabi ki ama bence normal doğumdan korkmayın. Ben kendi sancimla doğurdum suniyi bilemem ama sezeryan daha zor ameliyat sonuç olarak
Normal doğum korkusu
Sinemaki korkma canım sen sadece ıkınmaya odaklan doğru zamanı bekle ki çok fazla dikişin olmasın az oluyor zaten duzgun bakarsanda gecip gidiyor iyileşiyor hemen
Brn_cnn aynen normalde hemen ayaktasın diķisin hemen iyilesiyor az oluyor sezeryan bana daha zor geliyor 7 kat kocaman kesiyorlar ne hareket edebiliyorsun ne dogru duzgun bebegini tutup emzirebiliyorsun ama bebeklerimiz sağlıklı olsun diye herşeye katlanıyoruz bir şekilde
Saygi_can valla bende inanmazdim 2 saate dogurcami)) doktor 40+1 haftamda gel bir bakalim aciklik varmi dedi.bi bakti 5 sm aciklik varmis . 2saate dogurursun dedi esyalarini al gel hemen..tekrar eve gidip donmem 1 saatimi aldi. Gris yaparken tekrar kontrol etti.7 sm olmus. Hemen suyumu acmasiyla dogum katina cikmam bir oldu.suyumda patlamak uzereymis zaten.kendi acti.benim sancim falan yoktu.olmuyordu yani .her iki dogumumda.ikisinde de suni aldim. Ilkinde dikisim olmusdu.ama ikincide kesi dikis falan olmadi.sanci ile birlikte 2 saate dogdu. Ama evden cikmadam once 1 bardak suya ayetel kursi duasi okuyup ictim. Bide evde oldugum zaman bazen acilma icin skuat yapiyordum.birde cocugumu cikarip gezdiriyordum belke onlarin da faydasi oldu
Syda78 sakin ol iyi düşün. İnan bende öyleyim canım suan 12 haftaligim ama dogum nasıl olacak hastaneye yetisecemmi arabadami doğacak dogum başlayınca nasıl olacak eşime diyorum en yakın hastaneyi bul bana ben ne arabada ne yolda çocuk doğurmak istemiyorum dedim bide ben 4 dogum yapmış biriyim 5 hamileyim herseyi biliyorum ama yinede endişe ediyorum 🙄😒😞
gmzela1605 benim görümcem yenidoğan bakımda hemşire daha önce özel hastanede çalıştı epiduralde bazı bebekler anestezi dolayısıyla solunum yapmiomus veya zarar goruomus ama 😿
piemses_annesi doktorum hiç öyle bi riskten bahsetmedi çok şükür ki bebeğim de gayet sağlıklı doğdu 😊 risk herşeyde var düşünürsek
gmzela1605 bilmiyorum bende ilk ondan istedim ağrısız sancısız mis, görümcem calistigi yerden bahsetti her doktoun kendi becerisi sağlıkla kucağına aldoysan daha ne Allah analı babalı büyütsun😍
Syda78 ben her türlü doğumdan korkuyorum nasıl olucak 🥹