5678_ Rirrii 38+2 bnmde oğlumun gelmeye niyeti yok bende bittim tükendim ilk gebeliğim yeter daaa çıkın artık karnımızdan😂😂😂😂
Zeymerr Rirrii dedim hiçbirşeye yaramadı😅 suni sancıyı çok tercih etmiyoruz cumaya kadar bekleme sebebimiz kendi sancın gelsin diye gelmezse suni sancıya başvurucaz dedi
Zeymerr Rirrii ya aman sağlıkla gelsinde geç gelsin bugün hastanede tanıdıkla karşılaştık oda yeni doğum yaptı sezeryan oldu o. Bebeği inatçı sarılık olmuş bugün yatış vermişler moralim bozuldu acele etmicem geç gelsin ama sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
Rirrii Zeymerr bir süre sonra insan bırakıyor zaten bugün kışlık hazırlıklarına başladım bende can sıkıntısından. Aynen sağlıkla gelsinler inşallah
Glfdnkygsz Rirrii 39+3 bende dört gözle bekliyorum kızımı hiç belirti yok daha ne yalancı sancı ne doğru düzgün Bi kasılma
tasknozge288 Rirrii yeni bakabiliyorum buraya ben doğurdum 28inde 40+1ken suni sancıyla başlattılar doğumu ama acilde muayene ettiler alttan 3cm açıkla gitmişim 4.5saat içinde geldi oğluşum sen doğurdun mu 🥹🥲🤲🏻
Rirrii tasknozge288 ay hadi sağlıkla büyüsünnn birimiz kurtulduk bende hala bir şey yok bugün acile gittim açılma yok hafif hafif sancı çıktı yatıralım dedi yatmadım yarın kendi doktoruma bi gidecem bakalım. Nasıl geçti doğum iyi misiniz ikiniz de ?