Rirrii tasknozge288 bende şehir hastanesine gidiyorum 40 haftada yatırdıklarını bilmiyordum bugün hastaneye gitmeyi düşünüyordum gitmeyeyim o zaman çocuk baya hareketli dünden beri eğer bir hareketsizlik hissedersem o zaman gideyim diyorum suniyi kimse önermiyor korkuyorum ya 🥺
tasknozge288 Rirrii yeni bakabiliyorum buraya ben doğurdum 28inde 40+1ken suni sancıyla başlattılar doğumu ama acilde muayene ettiler alttan 3cm açıkla gitmişim 4.5saat içinde geldi oğluşum sen doğurdun mu 🥹🥲🤲🏻
Rirrii Matmazelbebi kız aşkolsun bende aslan burcuyum demeseydin öyle kızım birazcık havalı olsun diye istiyordum ama şansımıza başak olacak 😂
Sedanurumut Rirrii karnınızı severken Türkiye yi övün ekonomi çok iyi dolar 1 TL falan diyin. Bende 38. Haftamdayim enerjim bitti
Rirrii Sedanurumut hahahhaah 😂😂 dünden beri okunmadık sure kalmadı Meryem ana otunu da attık suya Meryem suresi okunmuş sular yok bana mısın demiyor sanırım ona da ikna olmaz
Zeymerr Rirrii bende aynıyım bugün doktora gidecem perşembeye kadar gelmezse cuma suni sancıyla doğuma alcam demişti gidiyim bari cumayı bekleme ha oxaman suni yemişim ha şimdi dicem bakim ne dicek😅
Sedanurumut Rirrii hurma yemeyi düşündüm bende ama belim tutulduğu için yemedim. Şuan ki bel ağrısının üstüne doğum sancısı da eklenirse mahvolurum
Zeymerr Rirrii dedim hiçbirşeye yaramadı😅 suni sancıyı çok tercih etmiyoruz cumaya kadar bekleme sebebimiz kendi sancın gelsin diye gelmezse suni sancıya başvurucaz dedi
Zeymerr Rirrii ya aman sağlıkla gelsinde geç gelsin bugün hastanede tanıdıkla karşılaştık oda yeni doğum yaptı sezeryan oldu o. Bebeği inatçı sarılık olmuş bugün yatış vermişler moralim bozuldu acele etmicem geç gelsin ama sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
ikimelekannesi28 Rirrii ikinci doğum olduğu için çok kolaydı beklemediğim hızda ilerledi ikinmadan kendini geldiii 🥺😄
5678_ Rirrii 38+2 bnmde oğlumun gelmeye niyeti yok bende bittim tükendim ilk gebeliğim yeter daaa çıkın artık karnımızdan😂😂😂😂
Rirrii Zeymerr bir süre sonra insan bırakıyor zaten bugün kışlık hazırlıklarına başladım bende can sıkıntısından. Aynen sağlıkla gelsinler inşallah