1annexx Aysemahmutt onu da araştırdım çok genç ve alanında gerçekten başarılı bi doktor yorulmaları da çok iyi fiyat neydi acaba hem muayene hem detaylı için
1annexx Smartphone35 evet gerçekten çok iyi bir doktormuş kendisi bende baktım da yorulmaları falan da çok iyi teşekkür ediyorum
1annexx gamzecgr dün yine aradım galiba oraya gidicem gibi diğerlerinin fiyatlarını bilmiyordum posttan sonra baktım da onlar da bayağı bi artmış hemen hemen aynı. Bu yüzden bildiğin doktora gitme fikri daha mantıklı geldi
Krtcm 1annexx Ege üniversitesi Prof konakta yeri çok deneyimli bir dr bir kaybım vardı onda eğer zaman olsaydı anne karnında bebege müdahele edecekti kısmet olmadı
Dilekonurr 1annexx 4 ay oldu ben gideli zam gelmediyse aynıdır Sebahattin altunyurt 1200 tl ama beni ekol hastanesi yönlendirmişti onun indirimi var mı bilmiyorum da doktor çok tecrübeli biriydi bi ara sor istersen
1annexx Krtcm yapmayın ya çok üzüldüm. Allah tekrarını yaşatmasın. Bakacağım doktora şimdi teşekkür ediyorum
angel4545 Krtcm hangi doktor acaba o benimde şuan bebeğime müdahale edilse yasayacag belki akrninda asit ciktida
Krtcm angel4545 benimkinin idrar deliği kapalıydı onu açacaktı ama haftasını bekleyene kasar mesanesi yırtıldı 18 haftalık sonlandırdık Fuat akercan gogla yazın çıkıyor konakta 6 yıl oldu o zaman 500 dü şimdi muayenesi kaç bilmiyorum prof
Elfve Kesinlikle Ali karaege. Çok yaşlı bi doktor çok ilgili bebeğim yüzünü göstermedi diye 1 saate yakın sürdü herşeyin anlattı her yerini gösterdi bu 3. Hamileliğim ilk defa öyle bi doktor gördüm. Bin liraydı
1annexx Elfve aa fiyatı çok iyiymiş doktor da Allah razı olsun yüzünü gösterene kadar beklemiş her doktor yapmaz valla. Bakacağım şimdi teşekkür ediyorum