1annexx Merhaba arkadaşlar ben İzmir içersinde perinatolog arıyorum bildiğiniz iyi bir doktor var mıdır? Detaylı ultrason yaptıracağız bir kaç hafta içersinde. Gidip de memnun kaldığınız varsa bana da söylerseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler @
gamzecgr 1annexx barış büke’yi çok duydum burda bi arkadaşta gitmişti hatta çok memnundu araştırmıştım ben de baya uzman alanında
bombshell 1annexx ben 2 hamileliğimde de Cenk Gezer’e gittim. Ben gittiğimde 1600 liraydı şuan durum ne bilemiyorum. 36.haftamda tekrar gidicem 2 hafta sonra. İnşallah çok yükselmemiştir😔
Smartphone35 1annexx merhaba, cenk gezer e gittik biz. Memnun kaldık. Tavsiye ederim. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Rutin gittiğimiz doktorumuz tavsiye etti. Fiyatı 2500 dü en son.
1annexx gamzecgr evet ilk bebeğimde bende gitmiştim çok memnun kalmıştım ama fiyatı çok yükseltmiş duyunca çok üzüldüm. Yine ona gitme planım vardı
Maviev35 Tınaztepe hastanesi serkan güçlü. İlk kızımda detaylı ultrason için gitmiştim memnun kaldım.
1annexx esmaass evet alanında çok başarılı gerçekten gitmiştim ilk bebeğimde ama şu an fiyatları çok uç
1annexx Smartphone35 evet gerçekten çok iyi bir doktormuş kendisi bende baktım da yorulmaları falan da çok iyi teşekkür ediyorum
1annexx gamzecgr dün yine aradım galiba oraya gidicem gibi diğerlerinin fiyatlarını bilmiyordum posttan sonra baktım da onlar da bayağı bi artmış hemen hemen aynı. Bu yüzden bildiğin doktora gitme fikri daha mantıklı geldi
Tugce0306 Prof. Yeşim Bülbül’üde öneriyorlar düşünürseniz. Doktorum bu doktorla Cem gezeri önerdi. Düşünüyorum bende.
babymomy_ Çınarlı hastanesi Hasan Anıl bozdereliye yaptırdım ben çok memnun kaldım Mayıs Haziran gibi gitmiştim 1.000 TL idi. Muayene ücreti yoktu ekstra
Dilekonurr 1annexx bende Alsancak’taki bi doktora gittim benim doktorum da gerçekten harikaydı öneri üzerine gitmiştim zaten 1400 tl ydi ama ismini şuan hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım
Nurmert esmaass merhabalar bende barış büke’de devam edicem cumartesi günü acil serklaja aldı beni de gerçekten çok iyi bi doktor. Size bişey sormak istiyorum barış bey genelde 2haftada bir ya da haftada bir gibi çağırıyo gördüğüm kadarıyla her gittiğimizde ödeme yapıyor muyuz yoksa ayda1mi ödeme alıyor bilginiz var mı