Krtcm angel4545 benimkinin idrar deliği kapalıydı onu açacaktı ama haftasını bekleyene kasar mesanesi yırtıldı 18 haftalık sonlandırdık Fuat akercan gogla yazın çıkıyor konakta 6 yıl oldu o zaman 500 dü şimdi muayenesi kaç bilmiyorum prof
angel4545 Krtcm ah çok üzüldüm basınız sagolusn çok teşekkür ederim yaranizi desmeyecekse nsil anlasildi acaba benimkindede asit olunca acaba diyorum idrar yolu mu tıkalı
Krtcm angel4545 teşekkür ederim idrar deliği tıkalı olsa mesanesi dolu görünür 15.haftada falan karından girip stent takacaklardı tabi bekleyene kadar yırtıldı ve geri dönüşü olmadı maalesef
Dilekonurr 1annexx 4 ay oldu ben gideli zam gelmediyse aynıdır Sebahattin altunyurt 1200 tl ama beni ekol hastanesi yönlendirmişti onun indirimi var mı bilmiyorum da doktor çok tecrübeli biriydi bi ara sor istersen
1annexx Dilekonurr yönlendirmelerde indirim yapıyorlar diye biliyorum iyi olmuş öyle olması. Bi arayıp bilgi alırım teşekkür ediyorum
1annexx Aysemahmutt fiyatı iyiymiş gerçekten şimdi böyle olunca iyice kararsız kaldık doktor konusunda çok iyi doktorlar varmış memnun kalanlar da var bayağı
angel4545 Krtcm çok sağolun bende öyle işlemler yapacak birini arıyordum İzmir daha yakın en azından umarım geç kalmayız bizde
1annexx Krtcm çok üzüldüm ya. Kurtuluşu varmış meleğin ama nasip değilmiş demekki. Doktorlar da farketmiş be güzel ama geç olmuş üzücü
Nurmert 1annexx ben Barış Büke’de yaptırdım ve çok memnunum kaldım . Çok ilgili çok detaylı inceliyor , normal ultrasonda 40mm ölçtü rahim ağzını ve içime sinmedi vajinal bakıcam dedi ve iyi ki bakmış rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu ve acil serklaja alındım çok çok ilgili 🙏
Nurmert esmaass merhabalar bende barış büke’de devam edicem cumartesi günü acil serklaja aldı beni de gerçekten çok iyi bi doktor. Size bişey sormak istiyorum barış bey genelde 2haftada bir ya da haftada bir gibi çağırıyo gördüğüm kadarıyla her gittiğimizde ödeme yapıyor muyuz yoksa ayda1mi ödeme alıyor bilginiz var mı
esmaass Nurmert merhaba cuma günü sanırım sizi gördüm 15 güne bir veriyorsunuz iki haftada girerseniz bir verip bir vermiyorsunuz
Hnd3535 Nurmert merhaba gecmiş olsun barış büke alanında cok başarılı içiniz rahat olsun. Rabbim evladınızı size bağışlasın izmirde olsaydım kesinlikle gideceğim doktor o olurdu .. bende serklajlıyımda Kayseri de yapıldı bana da. Barış büke dikiş için ne kadar ücret ödediniz? Hangi hastanede yaptı
esmaass Nurmert benimde öğleden sonraydi o yüzden hatırladım sizi barış hocadan Allah razı olsun 12+3 de serkilaj oldum normal hamile gibi geçirdim bütün günlerimi
Nurmert Hnd3535 merhabalar çınarlı doğum hastanesinde yapıldı, işlem için Barış Bey’e 15bin ödedik, hastaneye serklaj için 5bin verdik . Benim enfeksiyondan kaynaklı 1gece yatışım oldu onun içinde 3bin yatış parası ödedik yine hastaneye
Hnd3535 Nurmert ücretler önemli degilde rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın inşallah 🤲 Yatmanız gerekiyor mu dedi ne gibi tedbirler yada neler yapanız gerektiği hakkında bilgiler verdi mi
Nurmert Hnd3535 tabiki o durumda insanın gözü para vs görmüyor , benim enfeksiyonum olduğu için onun içim bi ilaç tedavisi başladı evde de ağrı için fitil verdi . Ağrımın yaklaşık 1hafta kadar süebileceğini söyledi 10.gün için de kontrol istedi . Bugün içinde idrar kültürü ve crp vermemi istedi tekrar