Asuu-1 DidemB inanın aynı durumdayım Nefes almıyormuşum gibi hissediyorum kendimi sürekli bi nefes daralması var sıcaklar da mahvetti geceleri uyku hiç yok Allah yardımcımız olsun hepimizin
Neslihannayaz Havanın sıcaklığından mı agirlastigimdan mi bilmem ama üzerimde yaşlıların huysuzlugundan var 😏kimse bana dokunmasın istiyorum hayırlısıyla bı doğursam artık 🤲🏻
Sedatoren Kızlar benım 2.gebeliğim ve 20.haftamdayım hayla bebegın hareketlerini hissetmiyorum normal mi
Zeynoo28 Aleyna4161 çok zor gidiyor valla sancilarim var ama ntsde çıkmıyor qcilmam var 3 cm 🥺Rabbım sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza🙏 ilk bebisim biraz heyecan korku var 😢senin nasil gidiyor canim
Slc N-23 😔😔ilk bebeğimde basima gelmişti bence hiç kalkma yat korkma kaygılanma sinir stres üzüntü olmasn tuvalete dahi kalkma yani
Cvznrrr Pamuk benim iç karnım genişmiş sanıyorum hanımlar karnım çok geriliyor ilk bebeğim bide neler yapabilirim 😪
e_blue_sky_a 14.haftaya girdik birden mide bulantım kesildi. 3ay bitince kesilir kalmaz diyorlardı da birden gidince tedirgin oldum. Var mı mide bulantısı aniden kesilen
Beyzanurse 39 haftalik olduk bugün ne sancı ne nişan var 1 cm acilmam var sadece artık biran önce doğum olsun da ayaklarımın ödemi ağrım gitsin uyuyabileyim diye dua ediyorum ama kızçem gelmemekte çok ısrarcı
Hshfhfnn Merve775 ayy bende 15 haftaligim ama hiç başımın ağrısı geçmiyor parol kesmiyor ağrısını deli Olcam vala nasıl baş edeceğimi bilmiyorum 🤦🏻♀️😬