e_blue_sky_a Merve775 hmm demekki kesilecek mide bulantısı sonra yine gelecek…. Bi kaç arkadaşıma sordum onlar da ara ara mide bulantısı gidiyordu dedi
mefo birminikkizannesi yemene içmeye dikkat et Kaşar Ceviz Süt Yoğurt fındık badem kahvaltını çok iyi yap yumurta haşlanmış yesil Mercimek vs vs yemene dikkat et toparlar kendini mide bulantısı uoksa günde en az 3 litre su ic
mefo Rabia12-34 bende 31 haftada yaptım iyiki de yaptirmisim yoksa hep içimde şüphe kalacaktı doktorum istedi zorla yaptım ama iyiki
mefo Fatya2626 canım ben 6 haftadan 12 haftaya kadar kustum 5 kilo kadar verdim en son bayılacak hale geldim hastaneye gittik serum ile kendime geldim yatış verildi 2 gün sonra iyi oldum ama bebek iyiydi kandan besleniyor şuan bebek onun için sıkıntı değilde senin için sorun kilo kaybedersen acile git
Merve775 e_blue_sky_a evet valla bende 3 ayda gitti dedim ki bitti çok şükür 6 aylık olduk geri geldi bide bebek büyüdüğü içinde dik oturmak zorunda kalıyorsun bide
Melek7498 Kızlar merhaba yarın doktor kontrolüm var bugün 11 haftalik olduk hayırlısı ile yarın doktora gittiğimde cinsiyet belli olurmu . Gerçi kız erkek fark etmez sağlıkla gelsin bütün bebisler ama ben az da olsa merak içerisindeyim 😊
1melek-annesi Melek7498 uygun pozisyondaysa görürsünüz ama benim uygun pozisyonda olmadığı için 19 haftada öğrenmiştim bebeğe göre değişiyor 😊
Melike0 Pamuk 30+2 haftalık olduk sol gögüsümden sürekli sıvı geliyo ve bu 4.aydan itibaren başladı sürekli kendiliğinden gögüsüm ıslanıyo sizlerde oldu mu acaba
Nmtyld Pamuk selamlar bugün hamile olduğumu öğrendim beta HCG testim 300.6 kaç haftalık oluyor acaba bilgisi olan beni bilgilendirebilir miiii
Melek7498 1melek-annesi evet cnm tessekur ederim bunu duymuştum bazı bebisler hemen gostermiyormus ☺️
1melek-annesi Pamuk 22 haftalık gebeyim bebeğimin suyu az ne yapmam gerekiyor böyle olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi?😊
momqq Toprakksx1 ya ben bide gece uyuyamıyorum sanki 5-6 aylığız geçer insAllah 5 aydan snra zaten gece sıkıntı yasicam uyuyamicam rahat rahat smdiden başlarsak ohoo işim var 🤷🏻♀️☺️ hamileler için destekli yastiklar var ondan mi alsam diom blmiom ya napcmm
KsedaGG Pamuk kızlar 21. Haftadayım grip oldum çok kötüyüm ve çalışmam da gerek yarın. Ne önerirsiniz. Bebek etkilenir mi
Asyacata EmreBeyiBeklerken aynı şeyleri ben de cuma günü yaşadım. Dün akşam ve bu sabah nst de ağrı çıkmayınca ancak taburcu ettiler. Gerçekten yoğun bakımda kalmak falan çok zordu. Serum takviyesi ağrılarımı azalttı benim. Susuz kalmissin dediler. Sizinde umarım geriler ağrılarınız. Çok geçmiş olsun.
EmreBeyiBeklerken Asyacata bugün ilacı kestiler, kasılmalar yeniden sancıya döndü fakat henüz açılma yok rahim ağzında kısalma yok diye henüz bişey yapmıyorlar 🤷