Didemypr Aayyss ay inşallah öyledir canım ya miğdem bulanınca suyu çok içemiyorum malesef gayret ediyorum ama
Didemypr kahvesever__ sordum canım normal dedi ama korkuyor yinede insan kasık ağrısı hep mi oluyor gün içinde
miyasekubra EmreBeyiBeklerken Anladım canım teşekkür ediyorum 🥰 Geçmiş olsun bebişi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲💕
Huzurluesra Ya kızlar bu foto paylaşımı oluyor ultrason fotoları nasıl yükleniyor bilen biri söylesin lütfen merak ediyorum
Pamuk Huzurluesra Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
123oznr Merve775 ahhh ahhh hamile olduğumu bilmeden başladı 12. Haftadayız devam ediyor doktor 14. Haftada ger demişti kandırmış beni demek ki😢
damlabazyel49 39+4 günlük benimde yalancı sancılarım var ama heyecanla kavuşmayı bekliyoruz son günler hiç geçmiyor 😞
Eylulltubaa 40 +4 41 de alacak kendi sancım olmazsa.bebegım çok hareketlı canım öyle yanıyor ki geceleri uyuyamıyorum gündüz anca 4 5 saat. 😌😌ama herseye rağmen şükürler olsun Rabbim evlat verdi…