Bebeğiniz kaç haftalık hareket etmeye başladı
imrn_smsk Uykudan uyandırıyor bazen birde sağa ve sola yatınca yatağa yatağa vuruyor karnımdan yataktan ne istiyor 🥺😭😂😂😂
Haticengin17 cinsiyeti belli mi
imrn_smsk ben 19+1 deyim hala bir his yok
Matmazelbebi 😂😂😂 yatağa nasıl vursun kız😂
imrn_smsk benimde kasık tarafıma doğru oluyor ama seyirme mi hareket mi anlayamıyorum
AsPandaa yok daha belli degil
imrn_smsk 16.haftada hissetmeye başladım şu an 18 +3deyiz çok net hissedebiliyorum bebeğimi
Besst Neden oluyormuş acaba benim de aynı sabah göbek yok akşam var
- Düzenlendi
imrn_smsk Sağına veya soluna yatınca karın da yatağa yıkılıyor o da içerde aşağıya aşağıya vuruyor 🤣🤣Nst bağlanınca da o gün kemere kemere vurdu sıkıntıya gelemiyor asla bunu iyice anladım 🙈😂
Matmazelbebi 🤣🤣🤣çıkar beni burdan der gibi yıkmış ortalığı🤣
imrn_smsk ben de 13 haftaligim pıt pıt atma değil de böyle kayma hareketleri hissediyorum solucan gibi bir şey geziyor sanki karnımın alt kısmında benim de 2. Gebeliğim bu arada ilk gebeligimi de 14. Haftada hissetmiştim kimseyi inandiramamistim pıt pıt atma şeklindeydi o en son eşim beni onaylamisti hissettiğim noktayi ve aynı anda nabzımı dinleyerek 😁
Besst üzülme aşkım 22 de hissettim ben 😂
İlk gebelikte 18-20 arası kelebek gibi hareketlerini hissetmiştim ama 2.de sırt üstü yatarken 12. Haftada hareketini hissettim . 14. Haftadan sonra hergün hissetmeye basladım