• Gebelik
  • Bebeğiniz kaç haftalık hareket etmeye başladı

Kızlar merhaba 13. Haftada hafiften pıt pıt diye başladı bu 2. Gebeliğim baya erken hissettim ve ikizlerimde 15. Haftada hissetmiştim bugün 18 haftalık olduk durmadan hareket ediyor tekme atıyor😂 geceleri bile hep sol tarafıma yatıyorum o şekilde rahatım sizin bebişleriniz kaçıncı haftada hareket etmeye başladı🥰

Benim ilk gebeliğim net bir şekilde hissetmem 20. Hafta civarıydı

1. Haftada karnımda minik atamalar hissediyordum. Şuan 18. Haftadayım ve artık net bi şekilde hissedebiliyorum. Tabii çok uzun aralıklarla oluyor. Günde 1 defa nadiren de 2 defa hissediyorum :)

Haticengin17 sağol canım 2.gebelik daha net hissedilir derler gerçekten öyle oluyomuş belki 1 hafta sonrada seninki başlar🥰

goktekizuhre bende öyle canım benimki 13 haftalıkken başladı yavaştan şimdi baya net hissediyorum🥰

imrn_smsk 16. Haftada minik minik 17 de belirgin hissediyordum şimdi 19 a geldim durmuyor maşallah 🤭

Kizlar pıt pıt atan şey gaz olmasın 16. Hafta falan çok erken yapmayın etmeyin ya 😁 o sizin karninizin hareketi

imrn_smsk 14 te pıt pıt 17 de net hareket 25 te bam güm 32 den bildiriyorum şu anda da acımak yok yapıştır modunda 🥺😂

İlk çocukta 18 haftalıkken şimdi ikinciye hamileyim 16 haftalıkken hissetmeye başladım

Ebru-29 ben ikizlerimi o şekilde hissettim 15. Haftada kelebek çırpınışı gibi bu bebeğimdede aynısı oldu 13. Haftada hatta doktora gittiğimde çok hareket ediyordu hissettim hareketlerini ultrasonda bakarken şimdi 18 haftalık oldum baya net hissediliyor bu 2. Gebeliğim olduğu için daha erken hissettim her kadının gebeliği aynı diye bişey yok

imrn_smsk hayırrrr çok üzlüyorum artık hissetmek istiyorum bir de benim sabah uyanıncayla akşam yatıncaki göbek farkı iki katı sabah göbeğim küçüldü diye üzülüyorum