babyasyanil Burnumageliyoduslkmsn hayır bebem 2 aylık daha olmas fkaldls neyse asker arkadaslıgına devam
Milkshaker Burnumageliyoduslkmsn bende 2.yi doğurdum şuan. Araları 18 ay. İlişkiden korkmaya başladım ne kadar korunsanda olacağı varsa oluyor demek ki. Ayy aklıma getirmeyeyim başıma gelmesin 🤣
Masalada Burnumageliyoduslkmsn yarın 40.bitiyor benim çok korkuyorum gene kalmaktan bide benim sezeryan 😭
Aselkus Bulbulyuvasi DA Burnumageliyoduslkmsn hangi korunma yontemini kullaniyordunuz bende suan 23 haftalik hamileyim dogumdan sonrasi icin cok korkuyrm hemen arkasina olur diye
cahillesohbetikestim Zumzugukodummuzzingillatirim iş benimle bir başladı kimde bitecek bakalım 🤣 @Sila66 yoksa sıra sende m i
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 şuan kasımda doğum var test kitabı götürsem izin verirler mi çözmeme diye düşünüyorum…
Esra_Omer_21 Burnumageliyoduslkmsn ilk once hayırlı olsun nasibi varmış bu dünyada ne guzel beraber büyüyecekler ilkinde zor olur ama sonrasinda sefasini surersiniz.sadece Geri çekilme ile 2 sene korundum 8 aydir da 2. Bebegim olsun istiyorum olmuyo nasip isleri 🥹
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 aşkım valla bindik bi alamete gidiyoz kıyamete misali bir plan yaptım, olmaz zorunda. Değil sancı Kellemi kesseler ders çalışırım dldlsldld kitaplar bir kaç güne gelir o zaman başlayacağız bakalım…
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 ortası sonu gibi ama belki bundada bekleyip Oğlak yaparım dldlsldld benim işim belli olmaz