Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 ortası sonu gibi ama belki bundada bekleyip Oğlak yaparım dldlsldld benim işim belli olmaz
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim aynı anda dogurcaz sanırım benim de ortası sonu gibi satt 25 şubat slcmslxmxlcjaqxp
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 aşkım valla bindik bi alamete gidiyoz kıyamete misali bir plan yaptım, olmaz zorunda. Değil sancı Kellemi kesseler ders çalışırım dldlsldld kitaplar bir kaç güne gelir o zaman başlayacağız bakalım…
Egeminannesi Burnumageliyoduslkmsn ah canım bende başta öyle diyodum ama smdi iyiki oldu diyorum arkdsa ihtiyaç duymazlar oynarlar birlitke 18 aylık oğlum var smdi 31 haftalık hamileyim öyle yani zor ama güzel geciyor
gunesinannesi_ Burnumageliyoduslkmsn kızz ben şoook ilkini o kadar bekledik zor bela doğurttuk şimdi ikinciyi beklicez😂 sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun🩶
Aden_simay Burnumageliyoduslkmsn bence hemen kan testi verip pozitifse bebeğinize süt stoklamanizda fayda var bi süre sonra emziremeyebilirsiniz bebeğinizi
Sila66 sevaldqn1 regl olmadım daha basen eşimi korkutuyorum bısey hareket edıyor felan dıye😂😂 ama degılım ya olsa ılk sana derım😂🙈
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 hayır bu karara 2.çocuk doğmak üzereyken varmak ayrı bir şov bence. dldldld
sevaldqn1 Sila66 liyamaa arkdaş olur daha ne 🫶 zamanı gelinceee olur inşallah birinin hakkını verr de sen gerisi önemli değil 😂😂