ikiprensannesi__ Burnumageliyoduslkmsn okurken gözümde peykerin ikinci hamilelik haberini alan Firdevs hanım gözümün önüne geldi 🤣🤣 hayırlı olsun ne diyelim 🤣
Pinklove Burnumageliyoduslkmsn Seni onca gaza getirdik taktik verdik, taktiklerin dozajını fazla kaçırmışsın afhdjskshdjsksjsjsj
FDM220 Burnumageliyoduslkmsn Hadii 😊😊bence hamile değilsiniz ya hemen mi oldu biraz bekledikten sonra mı gördünüz silik çizgiyi.. Adete yakın test yapılınca bazen öyle çıkabiliyo seninde geçmiş belki adet olursun… Belirtin varmı adet
KadersizMelek Burnumageliyoduslkmsn ahh keşke bende bunu diyebilseydimmm 3 gebelik 3de doğuma kadar 🤦🏻♀️ Daha da 16 haftalık yol uzun 🎈
Hil7889 Kusum senin hamilelik 97 yıl sürmemiş miydi 🤔😂 bi 97 yıl daha mı beklicez seni 🫣😂 hakkında hayırlısı olsun 💖👯♀️
Sevvl Burnumageliyoduslkmsn saka bi yana bi ikiz daha ister mıyım isterim valla bünye almıştı varmıymıs koz gittin mi doktora😂🤰🤰🤰
OnlyBaby Burnumageliyoduslkmsn canımmm Allah sağlık sıhhat versin çok mutlu oldum yani, Allah ın sana hediyesi resmen:)
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn kardeşim hoşgeldin aramıza dldlsldld benle dalga geçtin miydi sen haaa zlslsllsld
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim hadi güzelce gecinin siz alcmfksmsklslxmsmc kesin çok güldü sana
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim birinci yoluğu hak ettim de ikinci sıpa mı kaldı beee benden uzak nüüfen allahım en az arasında 5 6 yaş olsunnn🥹🥹
-Minikalbim-1 Burnumageliyoduslkmsn kaç günlük kızınız bu uyku düzenine sahip 💐 darısı benim kızıma inşaallah düzensiz uykusu olur diye korkuyorum 🥹
sevaldqn1 Doğuranlae bir bir hamile kalıp geri geliyorrrrr 😂 bir @Sila66 kaldı senden de gelirmi aynı performanssss