poyrazin_annesi28 Burnumageliyoduslkmsn 2. Hamileliğin kimseyi ilgilendirmez 🥰 Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah 🤲🏻
myangelson Burnumageliyoduslkmsn ahahahahah forum buna hazır değil hayyiirrrr dogamayan ikinci bir bebe🤪🤪🤪 Neyse canım kan ver de bakalım varsa da hayırlısı olsun 💜
Burnumageliyoduslkmsn myangelson doguramayangiller yapacağım adımı düşünsene buda erken doguyormus zjsjs
NisaSevgili Burnumageliyoduslkmsn aslında çıkıyor ya ben adetim 3 gün geçti öyle yaptırdım çıkmıştı. 290larda bence yine de bi git biz merak ederiz kdmdmfmfmmsms
Burnumageliyoduslkmsn NisaSevgili 🥴🥴🥴🥴 gerçekten korkuyorum ya, eşim cumadan gelsin eve geceyimde bakalım
KadersizMelek Burnumageliyoduslkmsn kız aynı yöntemle 16 haftalığım şuan daha 1,5yıl önce yaptım doğumu birde,Allah yardım etsin ama işin zorr hele hamileliğin benim gibi çok kusmalı ve bulantılı geçerse 🤮🤦🏻♀️
Yoncaasakin Burnumageliyoduslkmsn benim oğlum 13 aylık ikinciye hamileyim şu an benden erken hamile kalmışsın tek değilmişim psikolojik olarak kabul edemiyorsun bir süre maalesef
Cigerekacankedituyu Ay 5 yıl prezervatifle korunduk, yine de böyle postlar şüpheye düşürüyor beni ahajahah Bugün kırkımız çıkıyor diye seviniyordum. Şu an akşamki planlardan vazgeçtim jzjcjxjjx
Burnumageliyoduslkmsn Melodimm kız ne heyecanı djsjjsjd aksiyon aramayın doguramiyorum zaten xjdjsjsjs😂😂
KadersizMelek Burnumageliyoduslkmsn ahh keşke bende bunu diyebilseydimmm 3 gebelik 3de doğuma kadar 🤦🏻♀️ Daha da 16 haftalık yol uzun 🎈
babyasyanil Burnumageliyoduslkmsn hayır bebem 2 aylık daha olmas fkaldls neyse asker arkadaslıgına devam
Sevvl Burnumageliyoduslkmsn saka bi yana bi ikiz daha ister mıyım isterim valla bünye almıştı varmıymıs koz gittin mi doktora😂🤰🤰🤰
Burnumageliyoduslkmsn Pinklove kanka fikfik yapamıyorum diye dert yaniyordum en iyi ben yapıyormusum kız dhssh
Pinklove Burnumageliyoduslkmsn Seni onca gaza getirdik taktik verdik, taktiklerin dozajını fazla kaçırmışsın afhdjskshdjsksjsjsj