Görüş Günü Olanlar 😍
Sebnem9593
Bende doktordan randevu alıcam bakalım ne zaman görüş günümüz detaylı zamanımız geldi detaylıca görüşcez 😂
Birrrcan su fazla olunca gebelik şekerinden şüpheleniyorlar ama bilmiyorum
36+5 ile bugün bizim de görüş günümüzdü 🌸 görmeyeli kocaman olmuşuz, son aylarda birden çok büyüyorlar ❤️
Sebnem9593 kalp atış sayısı gayet normal geldi bana kordonla ilgili sıkıntı olsa atış sayısı da azalır. Belki de onun cihazında ya da bebek pozisyonuna bağlı öyle çıkmıştır. İstersen başka bir doktora da görün kendi doktorun yoksa bir kaç gün içinde başkasına da çık bence ve bebek hareketlerini takip er sürekli evdeyken de
Sebnem9593 benim kontrol günümdü gittim doktora 27 haftalığım şuan ama ultrasonda bebek 26+2 çıktı. Doktor bir sıkıntı yok dedi ama içim hiç rahat değil. Sizler böyle bir sorun yaşadınız mı?
filialunae sayısı normal tonlamasi zayıf dedi anlamadım pek 28i kendi doktorum da nstye gidicem bakalım
Hareketleri suan iyi
Scl-glr09 2hafta ileri 2hafta geri normal sayiliyor canim korkma
Sebnem9593 bizimde kontrol günümüz cuma gelmeye niyeti yok 38+3haftaligizz
Sebnem9593 teşekkür ederim 🙏
FatmaJale
Bebeğiniz kaç kilo en son ne zaman gittiniz kontole aynıyız bende 37+3 normal mi sezeryan mi belli mi
senaaltinsoy1 38. Haftaya gelmek çok uzun sürdü mü valla bir an önce 30lara gelmek istiyorum daha 23 teyim geçmiyor zaman 😭
Kızlar 30.haftadayım kahverengi akıntım oluyo 2 gündür normal mi sizce yaşayan var mı
Sebnem9593 biziimmm🥰
36 haftalık olduk bundan sonra haftada bire düştü kontrolümüz.Minnoş oğluşum 2920 gr 46 cm olmuş bakalım ne zaman doğacak beyefendi normal istiyoruz 💙
Sebnem9593 bende haftaya cuma gidicem 😁
Sebnem9593 bugün sondan 1 önceki kontrol günümüzdü 37+2. 4 eylül dedik doğum için çok az kaldı😀
Fatosss26 hemen hemen aynıyız kilosu nasıl ne dedi Doktorunuz