• Gebelik
  • Görüş Günü Olanlar 😍

36+5 ile bugün bizim de görüş günümüzdü 🌸 görmeyeli kocaman olmuşuz, son aylarda birden çok büyüyorlar ❤️

Sebnem9593 kalp atış sayısı gayet normal geldi bana kordonla ilgili sıkıntı olsa atış sayısı da azalır. Belki de onun cihazında ya da bebek pozisyonuna bağlı öyle çıkmıştır. İstersen başka bir doktora da görün kendi doktorun yoksa bir kaç gün içinde başkasına da çık bence ve bebek hareketlerini takip er sürekli evdeyken de

Sebnem9593 benim kontrol günümdü gittim doktora 27 haftalığım şuan ama ultrasonda bebek 26+2 çıktı. Doktor bir sıkıntı yok dedi ama içim hiç rahat değil. Sizler böyle bir sorun yaşadınız mı?

filialunae sayısı normal tonlamasi zayıf dedi anlamadım pek 28i kendi doktorum da nstye gidicem bakalım
      Hareketleri suan iyi

Kızlar 30.haftadayım kahverengi akıntım oluyo 2 gündür normal mi sizce yaşayan var mı

Sebnem9593 biziimmm🥰
        36 haftalık olduk bundan sonra haftada bire düştü kontrolümüz.Minnoş oğluşum 2920 gr 46 cm olmuş bakalım ne zaman doğacak beyefendi normal istiyoruz 💙

Seda-06 24 haftalıkken yaşamıştım eşimle kan uyuşmazlığı var ondan olabilir dediler etraftan , ama Bursa şehir hastanesi hiç ilgilenmediği için doktorun ağzından duymadık neden olduğunu ../

Birrrcan şekerin olabilir mi şeker testi yaptırdın mi? Benim de kiilo olarak önden gidiyor sekerim var