Htcdgrl Youngmotherr hahahah acıklığın düstüğünü de ilk defa duyuyorum bizim sıpalar inatcı sanırım bende 40+3 e randevu aldım umarım suniye gerek kalmadan gelmeye karar verir 😂🥺
Htcdgrl keremarasmomm evet canım sümeyye hanıma takipliyim beklemedeyiz bakalım haftaya gel dedi hersey yolunda dedi
keremarasmomm Htcdgrl hayırlısıyla atlatırız inşallah canım bende Sümeyye hanıma gidiyorum 40a kadar bekletecek diye çok korkuyordum bekletiyor demekki bende sabır kalmadı 🤭
Semakaplan Htcdgrl sizin kaç hafta kaç kilo bebiş, neden erken almak istedi ? Bana da aynı şeyi söyledi de bir de 37deyken alacakmış neredeyse
Htcdgrl keremarasmomm 40+4 dediii aklım cıktı ama bi yandan da gercekten kendi sancımla doğurmak istiyorum o yüzden beklemek en iyisi :((
Yamani Htcdgrl doktorum bugunden sonra hergun geleceksin dedi. bu sicaklarda oyle zorlaniyorum ki. koy merkezden daha serin oluyor diye koyde kaliyorum hergun in cik nasil yapicam bilmiyorum. yarin dogaydi iyiydi 😃
Htcdgrl Yamani gercekten sıcaklar cok zorluyor benim doktorum bi hafta sonra gel dedi bende böyle cok panik oluyorum bisey olur mu diye ama hergün gidersen doğurursun zaten bu sıcakta kuzum 🤣
Htcdgrl Youngmotherr acılma icin neler yapmıstın 3 cmde normalde yatıs yapıyolar ama seni iyi yatırmamıslar
Youngmotherr Htcdgrl ben kabul etmemiştim haftam küçüktü açılma için ekstra bişey yapmadım ilişki öneriyodu doktorum doğum yapmadan 8-9 saat önce ilişkiye girmiştim sonrası doğum oldu
Kubra-25 Htcdgrl 42+5 de gelmiş bi kızım var 😄 şuan 21 aylık oldu nasip ve zaman hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🤲🏻
Minikperi Htcdgrl başlığı okuyunca böyle 42 hafta galan zannettim. Dur kız burda 41 haftalıklar bile hala bekliyor 😅
Htcdgrl Minikperi ahhahahah millet 37 sinde baslıyor gelmiyor diye tamam 40 normalde 41 i beklicez bu sıcaklarda gözümü cok korkutuyor🥹🤣🤣
Havva4 Htcdgrl bugun kontrolde nst de sancılarım çıktı 34+5 deyim doktor çantan hazırda dursun dedi suyun kanaman olduğunda geliyosun dedi ben bı korktum erken gelmez inşallah banada dua edin kizlar vakti saatinde gelsin bebeğim hepimizin inşallah 🙏🤲
Htcdgrl Havva4 Rabbim insallah vakitlice gelmelerini nasip etsin canım lütfen stres yapma kendine hayırlısıyla kavusursun insallah