Semakaplan Htcdgrl sizin kaç hafta kaç kilo bebiş, neden erken almak istedi ? Bana da aynı şeyi söyledi de bir de 37deyken alacakmış neredeyse
Htcdgrl Semakaplan suan 3600 kuzum 37 de 2800 olduğunu söylemisti gelisimi 2 hafta geriden demisti dısarda daha iyi gelisir demişti baska doktora gittim 3200 dü kilosu sonra isteemediğimi söyledim bazen yanlıs ölcülebiliyor vs dedi kapattı konuyu sizin benis kac kg suan
Semakaplan Htcdgrl benim 38de 2800 dedi, aynen dışarıda daha iyi gelişir dedi ben istemedim. Bekliyoruz şuan bakalım. Peki bu güvenle doğumu nerede yapacaksınız , Sümeyye hanıma hiç güvenim kalmadı
Htcdgrl Semakaplan benimde güvenim kalmadı acıkcası ama basından beri hep sıkıntılı bi sürec gecirdim ve ona takipli olduğum icin son dk doktor değiştirmek istesemde bulamadım suan sümeyye hocayla devam ediyorum zaten doğum sürecini ebeler yönetiyo son dk hoca geliyor o yüzden ben aynı yerde devam edicem cünkü gittiğim diğer bi hastane de baska bi sebebi öne sürüp sezaryen tavsiye etti doktor o da onemsiz bi durum cıktı artık güvenecek kimsem kalmadı acıkcası o yüzden yerimden oynayıp bi de doktor bulma stresi yaşayamam son haftam zaten🥲