Kubrademirli ug_fa-3diplomalianne gerçekten yazık valla o kadar hamile insanların ahını alıyorlar çok var böyle piyasada
Tugceleventsoy Kubrademirli Ben burdan yaptırdım aşağıdada doğa diye resmi mevcut bilgisayarında beraber tasarlıyorsunuz çizimini kendisi yapıyor sen onaylarsan işleme şeklinde yapıyor bitmiş halini sen beyenirsen kargolıyor ince işçilikle işini güzel yapan bir kadın bence
Kubrademirli Tugceleventsoy aaa çok iyiymiş isteğe bağlı yapması hazır model olıyor genelde diğer sitelerde, peki teslimat süresi kaç gün oluyor bilginiz var mı bende 34 haftaya girdim yetişir mi acaba
Kubrademirli Merve171214 teşekkür ederim canım bebeqon sayfasına baktım biraz fiyatlar makul sizinki geldi mi kalitesi nasıl beğendiniz mi
Merve171214 Kubrademirli evet geldi kalitesinden çok memnun kaldım arkadaşım almıştı görüp aldım kaç kere yıkadı bir kez solma yapmadı bende buna göre tercih ettim
Kubrademirli Demir-annesi34 çok güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallah 🌸 fiyat olarak ne kadara yaptırdınız acaba
Demir-annesi34 Kubrademirli amin Allah razı olsun 700 TL olması gerekiyor görümcem yaptırdı ayıp olur diye fiyatı soramadım kendisine ya
Kubrademirli ug_fa-3diplomalianne ben de buradaki önerilerle inceledim güzel modeller var ve kaliteli duruyor dediğiniz gibi fiyat olarak da makul geldi ben 34 haftalık oldum biran önce karar vermem gerek 🥹
dilaradmr11 Kubrademirli ben trendyoldan homamia satıcısından yaptırdım oğlum için baskısı ürünün kalitesi çok güzel geldi seçenekte çok orda oraya da bakabilirsiniz.
Kubrademirli dilaradmr11 teşekkür ederim canım bir kişi daha yazmıştı yukarda baktım baya güzeldi modelleri hoşuma gitti kaç günde ulaştı size birde sipariş verdikten sonra soru sor kısmına yazıyoruz bebeğin ismini değil mi
Kubrademirli Baharoloji bende sanırım o sayfadan yaptırıcam biraz geç kaldı 34 haftaya girdim bugün sizin kaç günde geldi siparişiniz uzun sürdü mü
Baharoloji Kubrademirli ben iki hafta sonra kargolanmasını istemiştim evde değildim normal teslim zamanlarını bilmiyorım kargoya verildikten ertesi gün geldi Ptt ile yolluyorlar bir sorun
Kubrademirli Zeynepve çok güzel ürünleri var inceledim şimdi Müslin olması daha güzel evet ama müslinler bir tık daha fiyatlı oluyor sanırım, inşallah istediğiniz gibi gelir 🌸
alynayn ben instagramdan nakış sepeti adlı yerden aldım memnunum.Kapı süsü süs hediyelik çikolata gibi şeyler içinde yine CKdesingevent çok çok öneririö cansu hanım harikaişler yapıyor 😍
Kubrademirli alynayn teşekkür ederimm canım kapı süsü modelleri de bakacaktım sayfa öneriniz iyi oldu inceliyim ikisini de 🌸
Kubrademirli BirazbundanBirazondan1 şimdi baktım baya güzel modeller var teşekkürler canım önerin için oradan da verebilirim hoşuma giden modeller var
Kubrademirli lesalgac1 Oyy maşallah sağlıkla giysin inşallah bebişiniz çok da yakışmış 🌸 teşekkür ederim modellere bakacağım 😊
dilaradmr11 Kubrademirli evet canım sipariş numarasıyla beraber soru sor kısmına yazıyorsun yazılacak ismi. Ben sipariş ettikten 2 yada 3 gün sonra geldi