Demir-annesi34 Kubrademirli amin Allah razı olsun 700 TL olması gerekiyor görümcem yaptırdı ayıp olur diye fiyatı soramadım kendisine ya
Merve-GB Kubrademirli hayır canım bildiğin dolgulu yastık geliyor isme özel o da paketin içerisinde dahil
battaniyemkareli Kubrademirli ben eccesbaby den yaptırdım aşırı memnun kaldım, öneririm. size söyledikleri tarihte gönderiyorlar.
dilaradmr11 Kubrademirli evet canım sipariş numarasıyla beraber soru sor kısmına yazıyorsun yazılacak ismi. Ben sipariş ettikten 2 yada 3 gün sonra geldi
skzlkya20 Kubrademirli Instagram kidscouture.tr ‘ den yaptırdım. Memnun kaldığımı söyleyemem. Mesajlara vs dönüş yapılmıyor dolandırıldığını bile düşündüm. 20 gün sonunda ısrarlarımda ürünü gönderdiler ama deformeleri var.
Kubrademirli skzlkya20 yaa öyle mi şikayet edin tüketici haklarına vs o kadar para veriliyor sonuçta işlerini düzgün yapsınlar ya
Meryemeliz27 Kubrademirli bnde yaptırdım çok memnun kaldım inşallah giyidrmek de nasip olur LİNA tasarım Instagram adresi
MomsE Kubrademirli astralbaby Instagram sayfasına yaptırdım 12li 650 tl çok beğendim pamuk gibi yumuş yumuş ve baskısı süper 🫶🏻