ug_fa-3diplomalianne babyy__ kesinlikle dolandırıcı hatta ben bunu söyledim adres söyleyin demiştim çünkü verdikleri adres dünya üzerinde yok yani bunu söyleyip dolandırıcısınız deyince engellediler beni sonra baktım başka isimle sayfa açmışlar aynı görsel aynı yazılar falan
Kubrademirli babyy__ bana da aynısını söyledi hatta İnstagramda reklam olarak karşıma çıktı kampanya varmış kaç aydır hala devam ediyormuş güya yersen işte
babyy__ ug_fa-3diplomalianne ay kime güvenicez bilmiyorum birde hamile ahı alıyorlar ne ümitlerle veeiyoruz sipariz bekliyorum heyecanla falan.şuan kokostokalar adlı sayfaya yöneldim inşallah orasıda öyle degildir
Kubrademirli ug_fa-3diplomalianne gerçekten yazık valla o kadar hamile insanların ahını alıyorlar çok var böyle piyasada
Merve171214 Kubrademirli ilk bebeğimde minikonsept sayfasına yaptırdım şimdikini bebeqon sayfasına yaptırdım ikisinden de memnun kaldım
Kubrademirli Merve171214 teşekkür ederim canım bebeqon sayfasına baktım biraz fiyatlar makul sizinki geldi mi kalitesi nasıl beğendiniz mi
ug_fa-3diplomalianne babyy__ valla ben buradaki önerilerle butikbebecik sayfasına yöneldim zaten şu an piyasada en uygun fiyat onlarda yaptıranlar da memnun kalmış şu an sadece cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum 😊
Kubrademirli Demir-annesi34 çok güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallah 🌸 fiyat olarak ne kadara yaptırdınız acaba
babyy__ ug_fa-3diplomalianne evet bende baktim o sayfaya uygun fiyat ama ben baskı ostemiyorum renk atması yapıyor nakışlılara bakıyorum
Kubrademirli ug_fa-3diplomalianne ben de buradaki önerilerle inceledim güzel modeller var ve kaliteli duruyor dediğiniz gibi fiyat olarak da makul geldi ben 34 haftalık oldum biran önce karar vermem gerek 🥹
mamacitak asilinannesi_ bende oradan yaptırdım ama henüz gelmedi nasıl kalitesi memnun kaldınız mı sizin siparişinizi kaç gün sonra kargoya verdiler
ug_fa-3diplomalianne babyy__ zaten bi kaç kere giydirebileceksin canım sonra hatıra olarak saklıyorsun bebeğin var orda li nakışlı o da uygun fiyatlı hem de güvenilir
Kubrademirli Baharoloji bende sanırım o sayfadan yaptırıcam biraz geç kaldı 34 haftaya girdim bugün sizin kaç günde geldi siparişiniz uzun sürdü mü
Zeynepve İnstagramda esilaaksesuar diye bir sayfaya isimli tulum ve şapka siparişi verdim. Muslinden yapmaları hoşuma gitti. 3 hafta teslimat süresi gelirse haber veririm :)
Kubrademirli Zeynepve çok güzel ürünleri var inceledim şimdi Müslin olması daha güzel evet ama müslinler bir tık daha fiyatlı oluyor sanırım, inşallah istediğiniz gibi gelir 🌸
BirazbundanBirazondan1 Kubrademirli trendyol dan Homamia dan aldım. 3 - 4 günde geldi gayette güzeldi.
Kubrademirli BirazbundanBirazondan1 şimdi baktım baya güzel modeller var teşekkürler canım önerin için oradan da verebilirim hoşuma giden modeller var
lesalgac1 Kubrademirli İnstagram: @minikocollection Merhaba, kızıma bu sayfadan yaptırmıştım. Ürünlerinin kalitesi çok iyiydi, sizde bakın isterseniz bi’ sayfaya.
Kubrademirli lesalgac1 Oyy maşallah sağlıkla giysin inşallah bebişiniz çok da yakışmış 🌸 teşekkür ederim modellere bakacağım 😊
Kubrademirli Merve-GB sağol canım internet sitesine baktım bayağı seçenek var ve uygun da fiyatları memnunsan bende yaptırırım orada, yastık dediğin sadece kılıfı dimi yastığını biz alıyoruz
Merve-GB Kubrademirli hayır canım bildiğin dolgulu yastık geliyor isme özel o da paketin içerisinde dahil